Buenos Aires Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Buenos Aires ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Buenos Aires, in Argentinië, zijn beschikbaar vanaf Uruguay. Je kunt een veerboot nemen naar Buenos Aires vanuit Colonia, Montevideo en Punta del Este.

Buenos Aires Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Buenos Aires worden geëxploiteerd door Colonia Express. Wanneer u naar een veerboot naar Buenos Aires zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Buenos Aires veerboten met Colonia Express staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Buenos Aires is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Buenos Aires Boten
  • Buenos Aires Boten
  • Buenos Aires Boten

Over Buenos Aires

Buenos Aires is de hoofdstad en de hoofdstad van Argentinië. Het is een van de grootste metropolen in Zuid-Amerika, de tweede in Latijns-Amerika en is de thuisbasis van een van de grootste havens van het continent.

Buenos Aires Kaart

Bekijk map

Havenadres

Colonia Express

Puerto de Buenos Aires, Av. Don Pedro de Mendoza 330, Darsena Sur - Ribera Oeste (South Basin - West Bank), Av. Don Pedro de Mendoza 330, Argentina

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen