Buenos Aires Boten

  • Vergelijk tijden en prijzen voor Buenos Aires

    Vind de beste tarieven op AFerry

  • Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

    Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Buenos Aires Boten - Prijzen vanaf 78 €

Boek nu veilig en vertrouwd uw Buenos Aires ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Buenos Aires, in Argentinië, zijn beschikbaar vanaf Uruguay. Je kunt een veerboot nemen naar Buenos Aires vanuit Colonia, Montevideo en Punta del Este.

Buenos Aires Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Buenos Aires worden geëxploiteerd door Colonia Express. Wanneer u naar een veerboot naar Buenos Aires zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Buenos Aires veerboten met Colonia Express staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Buenos Aires is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Over Buenos Aires

Buenos Aires is de hoofdstad en de hoofdstad van Argentinië. Het is een van de grootste metropolen in Zuid-Amerika, de tweede in Latijns-Amerika en is de thuisbasis van een van de grootste havens van het continent.

Buenos Aires Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen