Bulgaria Fast Ferry

kaart

Ophalen prijsopgave

Wanneer u overtochten wilt boeken in Bulgarije bent u bij Bulgaria Fast Ferry aan het juiste adres. Via AFerry kunt u gemakkelijk overtochten boeken van deze maatschappij. Bulgaria Fast Ferry is onderdeel van Bulgarian Hydrofoil Ltd., dit bedrijf is in 2011 opgericht en is dus relatief gezien een nieuwkomer. Hierdoor hebben ze ook een mooie vloot aan schepen die u comfortabel langs de Bulgaarse kust vaart.

Met Bulgaria Fast Ferry kunt u zorgeloos de overtocht nemen van en naar de haven van Nessebar, pomorie en Sozopol. Bekijk op deze pagina de dienstregeling, tarieven en speciale aanbiedingen van de maatschappij.

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met 's Werelds meest toonaangevende Ferry Website
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Bulgaria Fast Ferry

Aan boord bij Bulgaria Fast Ferry

Bulgaria Fast Ferry heeft meerdere schepen die elk de ruimte bied aan 126 passagiers. De routes die ze varen zijn meestal kort, daarom zijn er geen grote restaurants aanwezig op het schip. Wel is er ruimte om wat eten en drinken de kopen.

Over Bulgaria Fast Ferry

De boten van Bulgaria Fast Ferry hebben een gemiddelde snelheid van ongeveer 60 km/u, waardoor het zeer snelle boten zijn. Door de nieuwste technieken lijkt het alsof je zweeft over het water.

Check-in informatie

Passagiers dienen uiterlijk 15 min. voor vertrek in te checken.

Video

Bulgaria Fast Ferry YouTube Video

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen