Busan Boten

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Busan Routes

Boek nu veilig en vertrouwd uw Busan ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Busan, in South Korea, zijn beschikbaar vanaf Japan. Je kunt een veerboot nemen naar Busan vanuit Fukuoka, Hitakatsu, Osaka en Tsushima.

Busan Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Busan worden geëxploiteerd door Camellia Line, JR Kyushu Beetle Ferry, Kobee en Panstar Cruise Line. Omdat 4 veermaatschappijen in en uit Busan opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Busan zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Veerboten met Camellia Line en andere bedrijven die van en naar Busan varen staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Busan is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Speciale aanbieding

 • Busan Boten
 • Busan Boten
 • Busan Boten

Over Busan

Busan staat bekend als de zomerhoofdstad van Zuid-Korea, omdat het zonaanbidders van over het hele land naar de zes stranden trekt. Bars, cafés en restaurants zijn allemaal te vinden op loopafstand van de kust. Busan staat ook bekend om Shinsegae Centum City, 's werelds grootste warenhuis.

Busan is de op een na grootste stad van Zuid-Korea na Seoul, de hoofdstad van Zuid-Korea. Busan ligt aan de zuidoostelijke punt van het Koreaanse schiereiland en is de grootste havenstad van het land. Vanuit Busan Ferry Port kunt u een veerboot naar Fukuoka in Japan nemen.

Busan Kaart

Bekijk map

Havenadres

JR Kyushu Beetle Ferry

Busan Port International Passenger Terminal, 206, Chungjang-daero, Dong-gu, Busan, South Korea

Camellia Line

Busan Port International Passenger Terminal, 206, Chungjang-daero, Dong-gu, Busan, South Korea

Kobee

Busan Port International Passenger Terminal, 206, Chungjang-daero, Dong-gu, Busan, South Korea

Panstar Cruise Line

Busan Port International Passenger Terminal, 206, Chungjang-daero, Dong-gu, Busan, South Korea

Recensies

 • 24 Oct 2014
  Hakata - Busan ferry
  • Zeer tevreden over de snelle afhandeling van de boeking. Voucher kwam snel binnen. De bootreis is prima verlopen. Je moet wel met je koffer een eindje lopen voordat je boot in kan. Personeel behulpzaam om je koffer in een bagageplaats te zetten. Bij aankomst in Busan moet je door de douane, vraagt wat tijd. Daarna uitzoeken hoe je bij het treinstation of busstation kan komen om verder te reizen. De mensen bij de toeristen informatiebalie spreken niet goed Engels, en onze uitspraak van Koreaanse steden is ook niet zo goed. Uiteindelijk begrepen we dat er een shuttlebus reed, maar die was vertrokken. Om bij het busstation te komen een dure taxi rit moeten regelen, omdat het busstation buiten Busan ligt. Bij de terugweg naar Fukuoka was het probleem dat in de avond er bijna geen taxi's te bekennen zijn, dus lang wachten of proberen een bus te vinden. De aansluiting Ferry en stad is niet optimaal. Maar de Ferry is een prima niet al dure overtocht!

   Beoordeling door Jack + Jeany

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen