Cagayan De Oro Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Cagayan De Oro ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in Filippijnen zijn beschikbaar van Cagayan De Oro tot Cebu City.

Cagayan De Oro Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Cagayan De Oro worden geëxploiteerd door 2GO Travel. Wanneer u naar een veerboot naar Cagayan De Oro zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Cagayan De Oro veerboten met 2GO Travel staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Cagayan De Oro is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Cagayan De Oro Boten
  • Cagayan De Oro Boten
  • Cagayan De Oro Boten

Over Cagayan De Oro

Cagayan de Oro is een stad in het noorden van Mindanao, op de Filippijnen en staat bekend als de "Stad van de Gouden Vriendschap". De "Oro" in de naam is een vleugje van de vroege Spaanse bezetting, toen goud werd ontdekt in de rivier de Cagayan de Oro, die vandaag gastheer is voor wildwatervaren en kajakken. De stad heeft een vibarnt-sfeer en een sterke culinaire scene en er zijn tal van winkelcentra om te winkelen, bars en restaurants.

Cagayan De Oro Kaart

Bekijk map

Havenadres

2GO Travel

J. Pacana St., Puntod, Cagayan de Oro City, (Puntod Pier), Philippines

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen