Eurotunnel Calais - Folkestone

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 43-overtochten dagelijks
  35 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Calais - Folkestone veerdienst verbindt Frankrijk met Groot-Brittanie en wordt momenteel aangeboden door EuroTunnel. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Calais - Folkestone, zullen we ook resultaten weergeven voor Calais - Dover en Dunkerque - Dover om u op het beste moment van Frankrijk naar Groot-Brittanie te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Calais naar Folkestone met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Calais. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Calais naar Folkestone vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Calais naar Folkestone, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Calais naar Folkestone, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Folkestone

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Calais naar Folkestone. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Calais naar Folkestone is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Calais - Folkestone prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Calais naar Folkestone verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Calais - Folkestone ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Calais naar Folkestone route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Calais naar Folkestone reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Calais - Folkestone is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 09 Jan 2020
  tunnel snel en efficient
  • Afgelopen half jaar 3x naar UK gereisd met gezin, 2x met ferry(dover) en nu met tunnel, wat absoluut de snelste manier is. Altijd via AFerry geboekt, wat een duidelijk weergave geeft van alle mogelijke afvaarten en treintijden waardoor een keus gedegen gemaakt kan worden.

   Beoordeling door NL to UK by tunnel

 • 09 Aug 2019
  Top Service
  • Top service zoals altijd

   Beoordeling door Fayaz Haider

 • 07 Jun 2019
  Teleurstelling
  • Wij hadden een familietrip naar Londen vanwege ons 30 jarig huwelijksfeest met alle kinderen en onze hond. Bij aankomst bleek dat de inenting tegen lintworm niet ouder dan 5 dagen mag zijn. Hierdoor mocht onze hond niet mee en hebben wij moeten regelen dat hij na uren opgehaald werd door een familielid. Hier is onvoldoende aandacht voor op de site!

   Beoordeling door Anon

 • 02 Jun 2019
  Top
  • Alles was top. Alleen geen Wifi on board. Wel betaald en alleen op algemeene ruimte. Niet in kamer ook niet in het restaurant. De rest een top ervaring.

   Beoordeling door WALID HAMIDY

 • 09 May 2019
  Eurotunnel is geweldig
  • Zo makkelijk heb ik nog nooit gereisd , als je online geboekt hebt , dan wordt je auto herkend en krijg je je ticket In 1 woord geweldig

   Beoordeling door GERRIT CHRISTIAAN DWARSWAARD

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen