Camellia Line

Camellia Line Ferries
kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

U kunt AFerry gebruiken om een ​​Camellia Line ferry te boeken naar Zuid-Korea en Japan. Camellia Line biedt lange overtochten tussen Zuid-Korea en Japan aan, waardoor u de tijd heeft om ontspannen en te slapen. AFerry heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Camellia Line Ferries en de laatste aanbiedingen.

U kunt AFerry gebruiken om Camellia Line ferries te boeken naar Busan en Fukuoka. Zie hieronder voor de meest recente Camellia Line ferry prijzen en vertrektijden. Klik op uw ferry route voor een gedetailleerd Camellia Line tijdschema met aankomst-en vertrektijden.

Overzicht

Check-in informatie

U dient minimaal 2,5 uur voor vertrek in te checken.

routes:
2
Kortste oversteek:
Busan - Fukuoka
11 uur 30 min
Meest populaire route:

Camellia Line Ferries Routes

Speciale aanbieding

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Camellia Line Ferries

Aan boord met Camellia Line ferry's

Camellia Line heeft alle faciliteiten die u zou verwachten op een moderne ferry. Hutten zijn beschikbaar om te boeken als u wat privacy wilt of om te slapen op de lange reis. Restaurants aan boord serveren gerechten uit alle keukens, waaronder de Europese, Japanse en Koreaanse gerechten. U vindt er ook een karaoke-ruimte, een arcade en een bioscoop, evenals belastingvrije winkels.


Of u nu gebruik maakt van de Camellia Line Busan Fukuoka ferry route, of de Fukuoka Busan veerdienst, u bent verzekerd van een ontspannen en plezierige overtocht.

Video

Camellia Line Ferries YouTube Video

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen