Ferry Castlebay

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Ferry haven Castlebay

Let op: Op dit moment worden er geen ferry overtochten aangeboden op AFerry vanuit de ferry haven van Castlebay.

  • Ferry haven Castlebay
  • Ferry haven Castlebay
  • Ferry haven Castlebay
Castlebay, de belangrijkste plaats op het eiland, ligt aan de zuidkant aan een brede beschutte baai. Een marmeren beeld van de Heilige Maagd Maria met kind op de top van de Sheabhal (383 meter hoog) ziet toe op het dorp. Het is een steile wandeling omhoog vanuit de stad naar de top, maar het uitzicht is het meer dan waard. Vanaf de grote Romaanse Katholieke kerk kijkt u uit op de eens florerende haringhaven.

Castlebay, de hoofdhaven van het eiland, biedt tal van voorzieningen: hotels, B&B's, winkels, een bank (maar geen geldautomaat) en een postkantoor. Het VVV-kantoor ligt op de hoofdweg, dichtbij de ferry terminal. U kunt hier accommodatie boeken en informatie krijgen over plaatselijke wandelingen.

Het eiland rond
Bij aankomst in Castlebay zult u zien dat het mogelijk is om een auto te huren voor ongeveer £20 per dag. U kunt ook fietsen huren of een rondrit maken met een taxi.

Castlebay Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen