Cebu City Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Cebu City ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in Filippijnen zijn beschikbaar van Cebu City tot Cagayan De Oro en manilla.

Cebu City Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Cebu City worden geëxploiteerd door 2GO Travel. Wanneer u naar een veerboot naar Cebu City zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Cebu City veerboten met 2GO Travel staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Cebu City is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Cebu City Boten
  • Cebu City Boten
  • Cebu City Boten

Over Cebu City

Cebu City is een sterk verstedelijkte stad in de eilandprovincie Cebu in Central Visayas, Filipijnen. Cebu City ligt in het midden-oosten van het eiland Cebu en de bruisende metropool is de op één na populairste Metro Manilla (Luzon). Cebu City's Metro Cebu omvat de steden Carcar, Danao, Lapu-Lapu, Mandaue, Naga en Talisay plus de steden Compostela, Consolacion, Cordova, Liloan, Minglanilla en San Fernando. Cebu City was de eerste hoofdstad van de Filippijnen, de oudste stad van het land en de eerste Spaanse nederzetting. De stad heeft sterke verbindingen met binnenlandse maritieme activiteiten en met zijn eigen haven betekent Cebu City goede vervoersverbindingen naar Manilla en Cagayan De Oro.

Cebu City Kaart

Bekijk map

Havenadres

2GO Travel

Supercat Terminal, Pier4, North Reclamation Area, Cebu City, Philippines

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen