Celtic Link Ferries

Celtic Link Ferries
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Celtic Link Ferries

De veerbootmaatschappij Celtic Link Ferries werd opgericht in 2005. Celtic Link Ferries verzorgt ferry overtochten tussen Rosslare in Ierland en Cherbourg in Noord-Frankrijk en tussen Portsmouth in Engeland en Cherbourg.

Overzicht

Check-in informatie

Het inchecken dient te gebeuren uiterlijk 45 minuten voor vertrek voor alle voertuigen.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Celtic Link Ferries Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Celtic Link Ferries

  Aan boord bij Celtic Link Ferries

  Aan boord van de ferry zijn meerdere faciliteiten die u een comfortabele overtocht garanderen zoals hutten met ensuite badkamerfaciliteiten.

  Ferry Routes Celtic Link Ferries

  Celtic Link Ferries exploiteert een autoferry tussen Rosslare in Ierland en Cherbourg in Frankrijk en tussen Portsmouth in Engeland en Cherbourg. Op deze ferry overtochten worden alleen voertuigen geaccepteerd. Op de populaire veerdienst tussen Ierland en Frankrijk vervoert Celtic Link Ferries naast veel vakantiegangers ook vracht. De vaartijd is ongeveer 20 uur en de ferry vaart vier keer per week. Op de ferry route Portsmouth - Cherbourg vaart van maandag t/m donderdag de ferry de Norman Voyager (vaartijd 5½ uur). Op vrijdag, zaterdag en zondag wordt op deze route de ferry de Diplomat ingezet (vaartijd 6 uur).

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen