Celtic Link Ferries

kaart

Ophalen prijsopgave

Celtic Link Ferries

De veerbootmaatschappij Celtic Link Ferries werd opgericht in 2005. Celtic Link Ferries verzorgt ferry overtochten tussen Rosslare in Ierland en Cherbourg in Noord-Frankrijk en tussen Portsmouth in Engeland en Cherbourg.

 • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
 • Boek met vertrouwen met
 • Uw reis zal plezierig verlopen met Celtic Link Ferries

Aan boord bij Celtic Link Ferries

Aan boord van de ferry zijn meerdere faciliteiten die u een comfortabele overtocht garanderen zoals hutten met ensuite badkamerfaciliteiten.

Ferry Routes Celtic Link Ferries

Celtic Link Ferries exploiteert een autoferry tussen Rosslare in Ierland en Cherbourg in Frankrijk en tussen Portsmouth in Engeland en Cherbourg. Op deze ferry overtochten worden alleen voertuigen geaccepteerd. Op de populaire veerdienst tussen Ierland en Frankrijk vervoert Celtic Link Ferries naast veel vakantiegangers ook vracht. De vaartijd is ongeveer 20 uur en de ferry vaart vier keer per week. Op de ferry route Portsmouth - Cherbourg vaart van maandag t/m donderdag de ferry de Norman Voyager (vaartijd 5½ uur). Op vrijdag, zaterdag en zondag wordt op deze route de ferry de Diplomat ingezet (vaartijd 6 uur).

Check-in informatie

Het inchecken dient te gebeuren uiterlijk 45 minuten voor vertrek voor alle voertuigen.

Recensies

 • 30 Oct 2014
  Jaarlijkse Ierland-vakantie
  • Reeds vele jaren reizen we, naar volle tevredenheid, met Celtic Link Ferries

   Beoordeling door Fam. den ouden

 • 20 Sep 2012
  vakantie ierland
  • Alles eigenlijk wel goed voor het geld, alleen jammer dat de bioscoop te laat begint 22.00 uur dit mag gerust om 20.30 uur zijn. Ook is er verder niet veel meer te beleven sávonds en liggen de passagiers op de banken te slapen, misschien een slaaphoek voor hun gezamelijk en wat meer prive voor de rest in de bar.

   Beoordeling door Henry Smits

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen