Ferry Ceuta

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Ceuta Routes

Boek nu veilig en vertrouwd uw Ceuta ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in Spanje zijn beschikbaar van Ceuta tot Algeciras.

Ceuta Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Ceuta worden geëxploiteerd door Balearia, FRS en Trasmediterranea. Omdat 3 veermaatschappijen in en uit Ceuta opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Ceuta zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Tanger Med en Tanger om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Ceuta veerboten met Balearia, FRS en Trasmediterranea staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Ceuta is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Speciale aanbieding

 • Ferry haven Ceuta
 • Ferry haven Ceuta
 • Ferry haven Ceuta

Over Ceuta

Er varen dagelijks meerdere ferries tussen de ferry haven van Ceuta en Algeciras. Ongeveer ieder uur vertrekt er een fast ferry vanuit Algeciras over de Straat van Gibraltar naar Ceuta. De ferry overtocht Algeciras - Ceuta duurt ongeveer 40 minuten.

Ceuta is een Spaanse enclave in het noordelijkste puntje van Marokko. Hier komen twee continenten samen, twee zeeën en vier culturen. Christenen, moslims, joden en hindoes leven allemaal naast elkaar in perfecte harmonie. Hier vindt u het beste van alle culturen, van gastronomie tot festiviteiten. De strategische ligging heeft het tot een ontmoetingspunt gemaakt voor verschillende culturen, die allemaal hun stempel hebben gedrukt op dit gebied. U kunt al wandelend langs de monumenten van de stad, de kerken, de kathedraal en meerdere moskeeën uw tijd doorbrengen.

Ceuta heeft een aangenaam Mediterraan klimaat met een gemiddelde temperatuur van 20° en 300 zonnige dagen per jaar, wat het tot een ideale vakantiebestemming maakt het hele jaar door. Aangezien bij Ceuta de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan elkaar ontmoeten, kunnen alle soorten watersporten hier beoefend worden, alsmede strandrecreatie.

Bewoners korting

Als u een inwoner bent van de Balearen, de Canarische Eilanden, Ceuta en Melilla, en reist met Acciona Trasmediterránea, kunt u gebruik maken van de bewoners korting en 50% besparen. Vergeet niet dat u een bewijs van identificatie en bevestiging van uw verblijfsstatus aan moet kunnen tonen. Niet voldoen aan deze eis zal het ticket ongeldig op een korting maken en moet een nieuwe in de haven kopen.

Ceuta faciliteiten

U vindt tal van voorzieningen in de ferry haven van Ceuta.

Ceuta routebeschrijving

Per Auto

De ferry haven van Ceuta is eenvoudig per auto bereikbaar.

Ceuta Kaart

Bekijk map

Havenadres

Balearia

Muelle Cañonero Dato, s/n, C.P. 51001, Spain

FRS

Estación Maritima Ceuta, 51002 Ceuta, Spain

Trasmediterranea

Muelle Cañonero Dato, s/n, C.P. 51001, Spain

Recensies

 • 12 Jul 2019
  Aanrader
  • Prima service

   Beoordeling door MOHAMED BAKKALI KASMI

 • 30 Oct 2016
  La verdad.
  • Geen!

   Beoordeling door Wolff 784

 • 14 Sep 2016
  vakantie
  • tevreden

   Beoordeling door m.eladchi

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen