Ferry Ciutadella

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Ciutadella ferry overtocht online op AFerry. U kunt Ciutadella gebruiken om veerboten rond Balearen te nemen en ook naar Spanje. Binnenlandse services in Balearen zijn beschikbaar van Ciutadella tot Alcudia terwijl veerboten weg van Balearen varen naar Barcelona.

Ciutadella Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Ciutadella worden geëxploiteerd door Balearia en Trasmediterranea. Omdat 2 veermaatschappijen in en uit Ciutadella opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Ciutadella zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Ciutadella veerboten met Balearia en Trasmediterranea staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Ciutadella is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry haven Ciutadella
  • Ferry haven Ciutadella
  • Ferry haven Ciutadella

Over Ciutadella

De ferry haven van Ciutadella is gelegen aan de westelijke kant van het eiland Minorca. De stad zelf is beroemd vanwege haar middeleeuwse charme en is één van de twee drukste steden op Menorca.

Ciutadella wordt vaak de hoofdstad van West-Menorca genoemd omdat het daadwerkelijk de hoofdstad was voor de Britse bezetting. Het is de op een na grootste stad op het eiland Menorca met een bevolking van 21.000 mensen. Het heeft een aantal majestueze gebouwen die u kunt bezoeken, onder meer de Gothische kerk, het stadhuis, en talrijke paleizen. Maar Ciutadella is vooral wereldwijd bekend vanwege zijn festivals. Op de Dag van San Juan nemen paarden en ruiters de stad over, terwijl zij galopperen door de straten van de stad. Bij de haven worden Middeleeuwse paardenspelen georganiseerd. Aan de rand van de stad kunt U een van de oudste en goed onderhouden prehistorische gebouwen bezoeken, namelijk de Naveta des Tudons. De kuststrook van de stad is de langste op het eiland en u vindt hier prachtige stranden met wit zand en turquoise-blauw water.

Het toerisme in Ciutadella en op de rest van Menorca bestaat voornamelijk uit families, met als resultaat dat het hoogseizoen rustiger verloopt dan op sommige andere bestemmingen in de Balearen. Ondernemers en officiële instanties doen er van alles aan om zich van kwaliteitstoerisme te verzekeren.

Ciutadella heeft een schilderachtige haven. De ferry haven ligt aan een diepe baai en hiervandaan vertrekken geregeld Balearia en Iscomar ferries naar Barcelona en Alcudia.

Ciutadella faciliteiten

De ferry haven van Ciutadella biedt diverse faciliteiten. Rondom de ferry haven vindt u talloze restaurants en gezellige terrasjes.

Ciutadella routebeschrijving

Per Auto

Het wegennetwerk op Menorca is goed en vormt geen enkele belemmering om de steden op het eiland per auto te verkennen. De weg van Mao naar Ciutadella, de C721, is de hoofdverkeersader van Menorca.

Per Bus

Er gaan geregeld busdiensten vanuit alle grote plaatsen op Menorca naar Ciutadella.

Ciutadella Kaart

Bekijk map

Havenadres

Balearia

Muelle Comercial Ciutadella, 07760, Menorca

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen