Colonia Boten

kaart

Ophalen prijsopgave

Colonia Routes

Boek nu veilig en vertrouwd uw Colonia ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Colonia, in Uruguay, zijn beschikbaar vanaf Argentinië. Je kunt een veerboot nemen naar Colonia vanuit Buenos Aires.

Colonia Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Colonia worden geëxploiteerd door Colonia Express. Wanneer u naar een veerboot naar Colonia zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Colonia veerboten met Colonia Express staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Colonia is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Speciale aanbieding

  • Colonia Boten
  • Colonia Boten
  • Colonia Boten

Over Colonia

Colonia del Sacramento ligt aan de Rio de la Plata, de trechtervormige monding van de rivieren Rio Parana en Rio Uruguay in de Atlantische Oceaan. Het is de oudste stad in Uruguay. De oude stad staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. De hoofdstad Montevideo ligt ongeveer 180 kilometer naar het oosten.

Colonia Kaart

Bekijk map

Havenadres

Colonia Express

Puerto de Colonia: Avda. Roosevelt y Rivera - Colonia del Sacramento, , Uruguay

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen