Corvo / V.Corvo Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Corvo / V.Corvo Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Corvo / V.Corvo ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in Azoren zijn beschikbaar van Corvo / V.Corvo tot Flores / Santa Cruz.

Corvo / V.Corvo Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Corvo / V.Corvo worden geëxploiteerd door Atlânticoline. Wanneer u naar een veerboot naar Corvo / V.Corvo zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Corvo / V.Corvo veerboten met Atlânticoline staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Corvo / V.Corvo is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Corvo / V.Corvo Boten
  • Corvo / V.Corvo Boten
  • Corvo / V.Corvo Boten

Over Corvo

Corvo Island is het kleinste en meest noordelijke eiland van de Azoren en heeft ongeveer 468 inwoners. Samen met het naburige eiland Flores vormt Corvo de westelijke groep van de Azoren. Corvo en Flores werden tegelijkertijd ontdekt door de Portugese ontdekkingsreiziger Diogo de Teive rond 1452. De oorsprong van Corvo is vulkanisch en de enige nederzetting op het eiland, Vila Nova do Corvo, is gebouwd op een oude lavastroom typisch voor de Azoren. Het is een pittoresk dorp met gravel wegen vol met huizen versierd met witgekalkte deuren en ramen op de zwarte stenen gevels. Deze huizen zijn vaak uitgerust met houten kastelen gemaakt door de ambachtslieden van Corvo, een symbool van de traditie van het eiland dat het een rustig eiland is waar iedereen iedereen kent.

Corvo faciliteiten

De Corvo-veerhaven ligt in het zuidoosten van het eiland, dicht bij de belangrijkste nederzettingen en voorzieningen van het eiland.

Corvo / V.Corvo Kaart

Bekijk map

Havenadres

Atlânticoline

Porto Casa, 9980 - Vila Do Corvo, Ilha do Corvo, Portugal

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen