Ferry Cowes

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Ferry haven Cowes

Let op: Op dit moment worden er geen ferry overtochten aangeboden op AFerry vanuit de ferry haven van Cowes.

  • Ferry haven Cowes
  • Ferry haven Cowes
  • Ferry haven Cowes
Cowes ligt niet ver van de zuidkust van Engeland. Cowes op Isle of Wight is de ideale plek voor een korte ontspannende vakantie het hele jaar door. Het is een prachtig eiland met een onbedorven landschap en een rijkdom aan fascinerende bezienswaardigheden. Voor de actieve vakantieganger zijn er voldoende sportmogelijkheden, zoals windsurfen, zeilen en paragliden. Voor diegenen die komen om te ontspannen en het eiland te ontdekken is er ook genoeg te doen. Elk seizoen op het eiland heeft zijn eigen charme. Kies voor de lente wanneer alles in bloei staat of voor de zomer als u houdt van prachtige stranden en voldoende vermaak. Houdt u van lange wandelingen in de bossen, kies dan voor de herfts, wanneer de kleur van de bladeren aan de bomen langzaam van donkerrood naar zachtgeel veranderen. In de winter kunt u van de schone, frisse lucht en een stevige wandeling genieten.

Neem de ferry naar Cowes met of zonder auto en ga uit wandelen, fietsen, paardrijden of geniet van een panoramische busroute over het eiland. Op A Ferry NL kunt u alvast uw volgende korte vakantie boeken. Of u nu de voorkeur geeft aan een ontspannende wandeling of aan iets energiekers, u zult historische boerderijen ontdekken, mooie landwegen, dorphuisjes met rieten daken, kustwegen en bosgebieden. U vindt op het eiland makkelijk uw weg op de meer dan 800 km goed onderhouden voetpaden met duidelijke wegwijzers. Neem de ferry naar Cowes voor een korte of lange vakantie waar de hele familie van zal genieten.

De Cowes Week is 's werelds grootste en langst bestaande regatta (zeilraces), met bijna 1000 zeilboten en 8000 deelnemers. Er is van alles te doen voor zeilers, families of groepen die slechts van de unieke atmosfeer tijdens de Cowes Week willen genieten. De spannende combinatie van zeilraces en entertainment maakt een bezoek aan Cowes tijdens de regatta week een must. Gespecialiseerde winkels, live bands en restaurants zorgen voor extra gezelligheid. De sfeer van het festival wordt zelfs nog beter op de dag van de jaarlijkse vuurwerkshow. Deze vindt plaats op de laatste vrijdag van de Cowes week om 21.30 uur.

Cowes Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen