Ferry Cuxhaven

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Ferry haven Cuxhaven

Let op: Op dit moment worden er geen ferry overtochten aangeboden op AFerry vanuit de ferry haven van Cuxhaven.

Cuxhaven ligt aan de Noordzee bij de monding van de Elbe (114 km ten noordwesten van Hamburg per trein). Cuxhaven is een zeehavenstad in Duitsland in de staat Niedersachsen. De ferry haven van Cuxhaven is een belangrijke schakel in de handel met Duitsland. Een veerdienst verbindt de haven met de haven in Harwich in Engeland. Cuxhaven is een belangrijke visserijhaven in Europa. Een bezoek waard zijn de vishandelaren, die rechtstreeks vanaf de boot vis verkopen en de restaurants in de veilingzalen en rond de haven. Het stadscentrum van Cuxhaven heeft een groot aantal interessante winkels.

  • Ferry haven Cuxhaven
  • Ferry haven Cuxhaven
  • Ferry haven Cuxhaven

Ferry haven Cuxhaven faciliteitenHet aantal voorzieningen in de ferry haven van Cuxhaven is beperkt. Er is echter wel een winkel en er zijn verkoopautomaten voor koude en warme drankjes.

Ferry haven Cuxhaven routebeschrijvingPer Auto
Komend vanuit het Noorden:
A. Komend vanuit de regio Flensburg neemt u de A7 richting het zuiden, vervolgens de afrit Hamburg/Heimfeld en u rijdt de Cuxhavener Strasse in, die overgaat in de B73. U komt door de steden Buxtehude en Stade. Deze weg komt uiteindelijk uit in Cuxhaven. Bij de eerste rotonde volgt u de borden England Ferry/Harwich. Deze weg volgt u 2.3 km en u rijdt vervolgens de Lubbert Strasse in waar u de Hapag Halle / DFDS Seaways Terminal zult vinden na ca. 1.7 km.

B. Komend vanuit de regio rond Lübeck neemt u de A1 tot u het Bremer Kreuz (kruispunt bij Bremen) bereikt en u rijdt de A27 op die rechtstreeks richting Cuxhaven gaat. Volg vervolgens de hierbovenstaande routebeschrijving.

C. Gaat uw voorkeur uit om de Elbe per ferry over te steken, dan neemt u de B431 bij Elmshorn (komend vanuit het zuiden) richting Glückestadt waar u de ferry naar Wischafen kunt nemen. Er gaat ong. elk uur een ferry. Vanuit de Wischafen rijdt u de stad Balje door tot u op de B73 uitkomt. Volg vervolgens de borden richting Cuxhaven. Volg vervolgens de hierbovenstaande routebeschrijving.

Komend vanuit het Zuiden:
Volg de borden A1 of A7 tot u bij het Bremer Kreuz komt, volg vervolgens de borden de A27 op. Deze weg gaat rechtstreeks naar Cuxhaven. Volg vervolgens de hierbovenstaande routebeschrijving.

Per Bus:
Passagiers kunnen de openbare bus vanaf het treinstation nemen naar de terminal. Reistijd is ca. 10 min. en de bus stopt voor de ferry haven.

Cuxhaven Kaart

Bekijk map

Havenadres

Elb Link

Albert-Ballin-Platz 3, Cuxhaven, 27472, Germany

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen