DBS Cruise Ferry

DBS Cruise Ferry
kaart

Ophalen prijsopgave

Speciale aanbieding

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Veerboten naar Korea en Japan wordt verzorgd door DBS Cruise Ferry. DBS Cruise Ferry biedt een service van hoge kwaliteit waardoor u verzekerd bent van een comfortabele reis.

U kunt AFerry gebruiken om DBS Cruise veerboten te boeken naar Vladivostok (Rusland), Donghae (Korea) en Sakaiminato (Japan). Voor alle DBS Cruise Ferry routes en de meest recente prijzen en vertrektijden zie hieronder. Klik op uw ferry route voor een gedetailleerd tijdschema met aankomst-en vertrektijden.

Overzicht

Check-in informatie

Alle passagiers dienen minstens 2 uur voor vertrek in te checken met.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

DBS Cruise Ferry Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met DBS Cruise Ferry

  Aan boord bij DBS Cruise veerboten

  Wanneer u op een DBS Cruise Ferry binnen treedt vindt u een scala aan faciliteiten aan boord om u te vermaken en ontspannen tijdens uw reis. DBS Cruise heeft prachtige lounges met een panoramisch uitzicht, self-service restaurants met vele soorten keuzes waaronder een volledig Engels en Frans ontbijt en kindermenu's, game kamers, een cafe en een bar, belastingvrij shoppen en speciale ruimtes voor de kinderen en ruime, comfortabele hutten aan boord .


  Over DBS Cruise veerboten

  DBS Cruise Ferry Ltd heeft een veerboot genaamd "Estern Dreams", hun service is uitstekend inclusief comfortabele kamers met bedden, een recreatieruimte, winkel, een nachtclub en een sauna.


  Wanneer u gebruik maakt van een DBS Cruise Ferry bent u verzekerd van een ontspannen en plezierige overtocht.

  Video

  DBS Cruise Ferry YouTube Video

  Recensies

  • 23 Apr 2018
   Kan beter
   • Sléchte voorzieningen aanboord duurt lang voor dat je van bord kon

    Beoordeling door Anon

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen