Devonport Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Devonport ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Devonport, in Tasmanië, zijn beschikbaar vanaf Australië. Je kunt een veerboot nemen naar Devonport vanuit Melbourne.

Devonport Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Devonport worden geëxploiteerd door Spirit of Tasmania. Wanneer u naar een veerboot naar Devonport zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Devonport veerboten met Spirit of Tasmania staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Devonport is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Devonport Boten
  • Devonport Boten
  • Devonport Boten

Over Devonport

Devonport is een levendige stad in de Australische staat en het eiland Tasmanië. De stad Devonport ligt in de Mersey-vallei, aan de oevers van de rivier de Mersey. Het gebied heeft een sterke agrarische geschiedenis en produceert 40% van het groentegewas van Tasmanië. Gelegen in het noorden in de Mersey-vallei, is het een populair toegangspunt voor mensen die vanuit Melbourne op het vasteland van Australië naar Tasmanië komen.

Als winkelstad zijn er veel boetieks en speciaalzaken om doorheen te bladeren en op te halen een aantal unieke souvenirs. Devonport heeft een sterke agrarische geschiedenis en produceert 40% van de groenten uit Tasmanië. Lokale restaurants omarmen deze geschiedenis met lokaal geteelde groenten in combinatie met vers gevangen vis, eersteklas stukken vlees en een lokale wijn.

Devonport Kaart

Bekijk map

Havenadres

Spirit of Tasmania

The Esplanade, PO Box 168E, East Devonport TAS 7310, Tasmania

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen