DFDS LISCO

DFDS LISCO
kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

DFDS LISCO werd in 2001 opgericht na de overname van de Litouwse ferrymaatmaatschappij Lisco door de DFDS Group. DFDS LISCO onderhoudt passagiers- en vrachtveerdiensten tussen Litouwen, Duitsland en Zweden.

Let op! Het is de verantwoordelijkheid van de passagiers zelf om te voldoen aan alle visumvereisten en om in het bezit te zijn van de juiste reisdocumenten.

Overzicht

Check-in informatie

De check-in voor passagiers en voertuigen begint 3 uur voor het geplande vertrek en wordt 1.5 uur voor het geplande vertrek van de ferry beëindigd. Passagiers die na de aangegeven check-in tijd arriveren, kan de toegang tot het schip worden geweigerd. De passagiers dienen in het bezit te zijn van alle documenten (paspoort, visum etc.) die het land van aankomst en de havens die tijdens de reis per ferry worden aangedaan vereisen. Het personeel van DFDS LISCO behoudt zich het recht voor om deze documenten te controleren voordat de passagiers aan boord worden toegelaten.

routes:
6
Kortste oversteek:
Kapellskär - Paldiski
9 uur
Meest populaire route:
Kiel - Klaipeda
goedkoopste:
Kiel - Klaipeda
€ 1.137*
*Prijs op basis van:
 • Auto + 4
 • Geboekt: donderdag 25 juni 2020
 • Reizen: maandag 13 juli 2020 - dinsdag 4 augustus 2020

DFDS LISCO Routes

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Kiel - Klaipeda
(DFDS LISCO)
€ 1.137
 • Geboekt: donderdag 25 juni 2020
 • Reizen: maandag 13 juli 2020 - dinsdag 4 augustus 2020
 • Auto + 3

Speciale aanbieding

  Aan boord bij DFDS LISCO

  De vloot van DFDS LISCO bestaat uit 6 goed uitgeruste schepen, de LISCO Maxima, de LISCO Optima, de LISCO Gloria, de LISCO Patria, de Kaunas en de Vilnius. Iedere ferry is voorzien van tal van faciliteiten om u een fantastische cruise ervaring te bieden met een maximum aan comfort.

  Zodra u aan boord gaat, verwelkomt het personeel u met een vijf sterren behandeling. U kunt gebruik maken van tal van faciliteiten zoals comfortabele hutten, luxe ruststoelen, verschillende restaurants en een winkel waar u belastingvrij kunt winkelen.

  Video

  DFDS LISCO YouTube Video

  Recensies

  • 26 Aug 2019
   Comfortabel een grote afstand overbruggen
   • Het bleek, dat we in het à la carte restaurant niet konden eten. Dat kon alleen met een voucher, mits je gereserveerd had, dit ondanks het feit dat er ruim voldoende vrije tafels waren!!! Overigens moet men deze procedure dan VOORAF duidelijk kenbaar maken lijkt me! Na veel heen en weer gepraat mochten we aan een lege tafel wachten tot er een plaats vrij zou komen. Dat gebeurde, dus we gingen er snel zitten. Toen bleek echter, dat men niets meer zou opdienen en konden alsnog afdruipen naar het zelfbedieningsbuffet. Dat was ivm onze 40 jarige huwelijksreis nou juist niet de bedoeling! Als je weet dat er - duidelijk zichtbaar - mensen op een tafel zitten te wachten behandel je die toch niet zo. Geef dan TIJDIG aan, dat het een zinloze exercitie is. En waarom niet één van de lege tafels gebruiken!??? Is men liever lui dan moe of is omzet totaal niet van belang......? Voor de terugreis uiteraard alsnog vouchers besteld, maar dit bruidspaar houdt hier een hele nare smaak aan over

    Beoordeling door WKT

  • 21 Feb 2019
   Low standard
   • Low standard on board. Quality of the food was low and the only restaurant was not open available due to not enough manpower and food available.

    Beoordeling door Anon

  • 13 Jan 2018
   Reis naar Klaipeida
   • Prima reis en prima accomodatie, alleen de route van het station in Kiel naar de boot is een ramp. Eigenlijk alleen veilig te bereiken met een taxi.

    Beoordeling door HELENA MARIA POST

  • 12 Aug 2016
   rustig overvaren
   • Heerlijk om in een schone hut rustig de nacht te kunnen doorbrengen en dan uitgerust aan je vakantie te beginnen.

    Beoordeling door loes

  • 28 Jun 2015
   Het inchecken in Kleipeda
   • Vooraf aan onze terugreis naar Kiel werd ons gevraagd om 3 uur van te voren aan wezig te zijn, we waren er zelfs iets vroeger. Er was een rij met wachtende, maar met de caravan moesten we ernaast gaan staan. Het leek erop dat wij nooit aan de beurt waren, op onze vraag hoe dat zat werden we direct geholpen. Daarna het terrein op, nergens geen aanduiding, vrachtwagens overal om ons heen, we rijden richting laadklep en worden naar de kant verwezen. Daar staan we ruim 2 uur en zien een onafgebroken stroom van vrachtwagens voor en achteruit de boot op gaan. Niemand zegt ons iets en je vraagt je dan af komen wij er nog op, en ja hoor, als praktisch laatste ging wij aan boord. Bij het ontladen in Kiel was er nog een verrassing, nadat een stel vrachtwagens van de boot waren kwamen onze caravans in zicht, en werd mij vrolijk medegedeeld dat ik de combinatie er achteruit moest afrijden, wel dat lukt mij nooit, en weigerde dat te doen, gelukkig werd er een menner opgeroepen die dit voortreffelijk deed, het had ons heel wat zenuwen gekost en waren blij dat we weer op land waren.

    Beoordeling door johannes van Dijk

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen