DFDS LISCO

DFDS LISCO
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

DFDS LISCO werd in 2001 opgericht na de overname van de Litouwse ferrymaatmaatschappij Lisco door de DFDS Group. DFDS LISCO onderhoudt passagiers- en vrachtveerdiensten tussen Litouwen, Duitsland en Zweden.

Let op! Het is de verantwoordelijkheid van de passagiers zelf om te voldoen aan alle visumvereisten en om in het bezit te zijn van de juiste reisdocumenten.

Overzicht

Check-in informatie

De check-in voor passagiers en voertuigen begint 3 uur voor het geplande vertrek en wordt 1.5 uur voor het geplande vertrek van de ferry beëindigd. Passagiers die na de aangegeven check-in tijd arriveren, kan de toegang tot het schip worden geweigerd. De passagiers dienen in het bezit te zijn van alle documenten (paspoort, visum etc.) die het land van aankomst en de havens die tijdens de reis per ferry worden aangedaan vereisen. Het personeel van DFDS LISCO behoudt zich het recht voor om deze documenten te controleren voordat de passagiers aan boord worden toegelaten.

routes:
6
Kortste oversteek:
Kapellskär - Paldiski
8 uur 30 min
Meest populaire route:
Kapellskär - Paldiski
goedkoopste:
Kapellskär - Paldiski
€ 254*
*Prijs op basis van:
 • Auto + 4
 • Geboekt: woensdag 7 oktober 2020
 • Reizen: vrijdag 18 december 2020

Speciale aanbieding

DFDS LISCO Routes

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Kapellskär - Paldiski
(DFDS LISCO)
€ 254
 • Geboekt: woensdag 7 oktober 2020
 • Reizen: vrijdag 18 december 2020 (Enkele reis)
 • Auto + 4

  Aan boord bij DFDS LISCO

  De vloot van DFDS LISCO bestaat uit 6 goed uitgeruste schepen, de LISCO Maxima, de LISCO Optima, de LISCO Gloria, de LISCO Patria, de Kaunas en de Vilnius. Iedere ferry is voorzien van tal van faciliteiten om u een fantastische cruise ervaring te bieden met een maximum aan comfort.

  Zodra u aan boord gaat, verwelkomt het personeel u met een vijf sterren behandeling. U kunt gebruik maken van tal van faciliteiten zoals comfortabele hutten, luxe ruststoelen, verschillende restaurants en een winkel waar u belastingvrij kunt winkelen.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen