Disneyland Parijs

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek Disneyland Parijs met AFerry met Eurostar. Boek de Eurostar naar Disneyland Parijs direct en veilig op AFerry. Zoek nu snel en gemakkelijk online de beste prijs op voor uw verblijf in Disneyland Parijs. Ga naar AFerry en klik op de Disney tab.

  • Disneyland Parijs
  • Disneyland Parijs
  • Disneyland Parijs

Disneyland Parijs

Een van de bekenste pretparken in Frankrijk. Disney is wereldwijd bekend. In Disneyland Parijs is voor ieder wat wils. Maak een rit in een duizelingwekkende achtbaan of ontmoet al je favoriete Disney figuren. Beleef het wonder van Disneyland Parijs. Disneyland Parijs is gemakkelijk te bereiken. Reis naar Disneyland met de Eurostar. De trein stopt naast het themapark. Gaat u liever per auto? Disneyland ligt ten noordoosten van Parijs. De bewegwijzering langs de snelweg is goed.

Hoe komt u in Disneyland Parijs

Disneyland Parijs ligt in het centrum van Parijs en is makkelijk te bereiken. U komt daar met Eurostar, Eurotunnel of neemt een ferry.

Accommodatie

In Disneyland Parijs zijn er 6 hotels met een gunstige ligging tov het park.

Disneyland Parijs Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen