Dodecanese Flying Dolphins

Dodecanese Flying Dolphins
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Reserveer uw ferry tickets nu online op AFerry en geniet van een onvergetelijke reis aan boord van één van de comfortabele Dodecanese Flying Dolphins schepen. Dodecanese Flying Dolphins verzorgt snelle en comfortabele ferry overtochten naar Dodekanesos eilanden en Turkije. Een Dodecanese Flying Dolphins ferry biedt verschillende faciliteiten en activiteiten geschikt voor iedere leeftijdsgroep. Om eenvoudig prijzen en routes van de Dodecanese Flying Dolphins te vergelijken kunt u gebruik maken van het bovenstaande prijsvergelijkingssysteem. Boek Dodecanese Flying Dolphins ferry overtochten naar Bodrum en Rhodos. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Dodecanese Flying Dolphins bovendien met Tuana Maritime om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Welke route u ook kiest met Dodecanese Flying Dolphins reist u in alle comfort wetende dat u een geweldige deal krijgt bij AFerry.

Overzicht

Check-in informatie

Voetpassagiers dienen uiterlijk 30 minuten voor vertrek in te checken, alle overige passagiers 60 minuten voor vertrek.

routes:
2
Kortste oversteek:
Fethiye - Rodos
1 uur 30 min
Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Dodecanese Flying Dolphins Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Dodecanese Flying Dolphins

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen