Dodekanisos Seaways

Dodekanisos Seaways
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

U kunt AFerry gebruiken om Dodekanisos Seaways veerboten tussen de Dodekanesos eilanden en Turkije. Dodekanisos Seaways exploiteert twee fastcraft catamarans en een conventionele veerboot. AFerry heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Dodekanisos Seaways Veerboten en de laatste aanbiedingen.

Vindt Dodekanisos Seaways veerboten naar Kos, Kalymnos, Rhodos, Patmos, Tilos, Marmaris en meer met AFerry Zie hieronder voor Dodekanisos Seaways routes en de meest recente prijzen en vaartijden. Klik op een veerdienst voor een gedetailleerde Dodekanisos Seaways dienstregeling.

Overzicht

Check-in informatie

U dient uiterlijk 60 minuten voor vertrek in te checken.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Dodekanisos Seaways Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Dodekanisos Seaways

  Aan boord met Dodekanisos Seaways

  De Dodekanisos Seaways vloot bestaat uit twee fastcraft catamarans en een conventionele veerboot. De fastcraft catamarans, de Dodekanisos Express en de Dodekanisos Pride hebben beide vliegmaatschappij stijl zitplaatsen, ruimte voor 9 auto's in de garage en een kleine kiosk waar snacks.

  De Panagia Skiadeni zijnde de conventionele ferry heeft ruimte voor meer auto's aan boord en heeft meer ontspannen, zithoek ruimtes.


  Ongeacht welk veerbootmaatschappij of route u ook kiest, AFerry biedt altijd de goedkoopste en veilige ferry tickets aan.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen