Dodekanisos Seaways

Dodekanisos Seaways
kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

U kunt AFerry gebruiken om Dodekanisos Seaways veerboten tussen de Dodekanesos eilanden en Turkije. Dodekanisos Seaways exploiteert twee fastcraft catamarans en een conventionele veerboot. AFerry heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Dodekanisos Seaways Veerboten en de laatste aanbiedingen.

Vindt Dodekanisos Seaways veerboten naar Kos, Kalymnos, Rhodos, Patmos, Tilos, Marmaris en meer met AFerry Zie hieronder voor Dodekanisos Seaways routes en de meest recente prijzen en vaartijden. Klik op een veerdienst voor een gedetailleerde Dodekanisos Seaways dienstregeling.

Overzicht

Check-in informatie

U dient uiterlijk 60 minuten voor vertrek in te checken.

routes:
112
Kortste oversteek:
Leros - Lipsi
20 min
Meest populaire route:

Dodekanisos Seaways Routes

Speciale aanbieding

 • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
 • Boek met vertrouwen met
 • Uw reis zal plezierig verlopen met Dodekanisos Seaways

Aan boord met Dodekanisos Seaways

De Dodekanisos Seaways vloot bestaat uit twee fastcraft catamarans en een conventionele veerboot. De fastcraft catamarans, de Dodekanisos Express en de Dodekanisos Pride hebben beide vliegmaatschappij stijl zitplaatsen, ruimte voor 9 auto's in de garage en een kleine kiosk waar snacks.

De Panagia Skiadeni zijnde de conventionele ferry heeft ruimte voor meer auto's aan boord en heeft meer ontspannen, zithoek ruimtes.


Ongeacht welk veerbootmaatschappij of route u ook kiest, AFerry biedt altijd de goedkoopste en veilige ferry tickets aan.

Video

Dodekanisos Seaways YouTube Video

Recensies

 • 23 Jul 2017
  Vlot en chaos
  • Alles verliep vlot en snel ondanks de chaos vooral tijdens de aankomst. Iedereen liep door elkaar en je koffers moest je 'ergens' vinden tussen de mensen. Ik zou toch willen pleiten voor een meer afgebakende in- en uitstroom van de passagiers. De catering is niet goed, maar dat verwacht ik ook niet op korte tochtjes.

   Beoordeling door GHISLAIN MOESKOP

 • 17 Jul 2017
  Prima
  • Prima! Reservering on-line gemaakt, boot vertrok op tijd, voldoende zitplaatsen binnen en buiten

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen