Donghae Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Donghae ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Donghae, in South Korea, zijn beschikbaar vanaf Japan en Russia. Je kunt een veerboot nemen naar Donghae vanuit Sakaiminato en Vladivostok.

Donghae Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Donghae worden geëxploiteerd door DBS Cruise Ferry. Wanneer u naar een veerboot naar Donghae zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Donghae veerboten met DBS Cruise Ferry staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Donghae is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Donghae Boten
  • Donghae Boten
  • Donghae Boten

Over Donghae

Donghae ligt aan de oostelijke kust van Zuid-Korea in de provincie Gangwon. De haven van Donghae ligt in de centrale oostkust van Zuid-Korea en biedt veerboten naar Rusland en Japan. De stad Donghae is een van de mooiste toeristische bestemmingen in Korea. Gelegen in een bergachtig gebied met veel grotten en prachtige natuurlijke schoonheid.

Haven van Donghae heeft veel grotten, Cheongok is een van de meest bezochte grotten, die werd ontdekt tijdens de bouw van het nieuwe stadhuis, deze natuurlijke kalkstenen grot produceert al 400-500 miljoen jaar zeldzame stenen . Het wordt vergezeld door een grotmuseum dat informatie en geschiedenis van de grot biedt.

'Mangsang Beach' is het populairste strand aan de oostkust van Zuid-Korea. Met kristalhelder water en prachtige witte zandstranden met pijnbomen, heeft het strand veel te bieden. Bezoekers vinden hotels en moderne faciliteiten op het strand. Het 'Mangsang Auto Camping Resort' trekt mensen aan die van kamperen houden in plaats van in een hotel te verblijven. Resort is volledig uitgerust met hutten, tenten en voorzieningen voor bezoekers, leuke manier om te ontspannen tijdens uw vakantie.

Donghae Kaart

Bekijk map

Havenadres

DBS Cruise Ferry

806 Cheongok-dong, Donghae City, Gangwon, 240-716, South Korea

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen