Duinkerken Dover

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Duinkerken Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Duinkerken ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Duinkerken, in Frankrijk, zijn beschikbaar vanaf Engeland en Groot-Brittanie. Je kunt een veerboot nemen naar Duinkerken vanuit Dover.

Duinkerken Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Duinkerken worden geëxploiteerd door DFDS. Wanneer u naar een veerboot naar Duinkerken zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Calais om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Duinkerken veerboten met DFDS staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Duinkerken is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Dover - Duinkerke
(DFDS Seaways)
€ 252
  • Geboekt: dinsdag 20 oktober 2020
  • Reizen: maandag 2 november 2020 (Enkele reis)
  • Auto + 1
  • Duinkerken Dover
  • Duinkerken Dover
  • Duinkerken Dover

Over Duinkerken

Duinkerken is de eerste haven die u tegenkomt in Frankrijk na de grens met Belgie en is de derde haven van Frankrijk. Vanuit Belgie en Nederland is Duinkerken makkelijk te bereiken. Ook de rijtijd vanuit Duitsland, Zwitserland en verder is een stuk korter dan de rijtijd naar Calais. Eenmaal op de ferry is het slechts 2 uur varen van Duinkerken naar Dover.

Duinkerken faciliteiten

De terminal in Duinkerken heeft een lounge-gebied met faciliteiten voor minder validen en een winkel.

Duinkerken routebeschrijving

Routebeschrijving naar de terminal in Duinkerken per auto

Vanuit A25 Lille: volg de A16 richting Calais.

Vanuit A16 Duinkerken/België; neem afslag 53 (24) en volg de borden `Port Rapide / Car Ferry.

Vanuit St Omer: via de D600, die de A16 kruist, rechtstreeks naar de Terminal.

Vanuit het centrum van Duinkerken: volg de borden voor Calais - ofwel via de A16 naar afslag 53 (24) of volg via de RN1 de borden naar `Loon Plage/Car Ferry'.

Duinkerken Kaart

Bekijk map

Havenadres

DFDS

Terminal Car ferry, Route du petit Denna, Port 5625, 59279 Loon-Plage, Dunkerque, France

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen