Eurostar

Eurostar
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Eurostar Hogesnelheidstrein

Let op: Auto's die rijden op LPG kunnen niet met de Eurotunnel.

Sinds de aanvang van deze commerciële service in 1994 heeft Eurostar de reismarkt tussen Londen, Parijs en Brussel volledig veranderd. Eurostar is snel uitgegroeid tot niet alleen de marktleider op het spoor, maar ook in de lucht. Eurostar vervoert meer passagiers tussen Londen en Parijs dan alle luchtvaartmaatschappijen tezamen.

Overzicht

Check-in informatie

Alle passagiers dienen uiterlijk 1 uur voor vertrek in te checken.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Eurostar Routes

   Routes Eurostar

   Eurostar verbindt België en Frankrijk met Engeland en verzorgt dagelijks rechtstreekse diensten tussen Londen St Pancras International, Ebbsfleet International, Ashford in Kent, Parijs, Brussel, Lille, Disney Land Resort Parijs en Calais-Fréthun. In het winterseizoen rijdt de Eurostar Ski-Trein naar diverse wintersportbestemmingen in de Franse Alpen (Moutiers en Bourg St Maurice).

   Aan boord bij Eurostar

   Alle Eurostar treinen zijn uitgerust met verschillende faciliteiten om u te verzekeren van een prettige en plezierige reis. U heeft de keuze uit verschillende klasses in de trein: Standard, Leisure Select en Business Premier.

   Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

   Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen