FAQ - Reizen met huisdieren

kaart

Wij proberen het gebruik van onze site zo gemakkelijk en eenvoudig mogelijk te maken, maar we begrijpen dat mensen af en toe vragen hebben. Echter, voordat u contact met ons op neemt adviseren wij u een kijkje te nemen op onze FaQ pagina's. U kunt het onderstaande menu gebruiken om het onderwerp dat u een vraag over heeft te vinden.

Wij proberen het gebruik van onze site zo gemakkelijk en eenvoudig mogelijk te maken, maar we begrijpen dat mensen af en toe vragen hebben. Echter, voordat u contact met ons op neemt adviseren wij u een kijkje te nemen op onze FAQ pagina's. U kunt het onderstaande menu gebruiken om het onderwerp dat u een vraag over heeft te vinden.


Algemene Vragen


Boeking


Reizen met huisdieren vragen


Algemene antwoorden

Q. Zijn de veerboten toegankelijk voor invaliden/passagiers met beperkte mobiliteit en kunt u hulp regelen bij het instappen?

A. Een groot aantal van de veerboten zijn goed aangepast om de behoeften van gehandicapte/ passagiers met beperkte mobiliteit te voorzien. Sommige veerdiensten zijn niet altijd in staat om alle faciliteiten aan boord aan te bieden. Slechts enkele routes zijn niet geschikt voor invaliden/passagiers met een mindere mobiliteit. De volgende diensten worden normaal aangeboden door de veerdiensten, maar let op dat deze diensten ruim voor vertrek moeten worden aangevraagd. Wij adviseren alle klanten die hulp bij het instappen nodig hebben om veel eerder dan de laatste check-in tijden in te checken.

  • Uw auto moet in de buurt van de lift op het autodek worden geplaatst.
  • gebruik van rolstoel in de terminal en op het schip.

Q. Wat is de minimumleeftijd voor een alleenreizend kind?

A. Dit is afhankelijk van de veerbootmaatschappij waarmee u wenst te reizen. Meestal mogen kinderen alleen reizen vanaf de leeftijd van 16 jaar, op voorwaarde dat zij een brief van toestemming van een ouder of voogd hebben.


Q. Kunt u een babybedje in mijn hut voorzien?

A. De meeste veerdiensten kunnen babybedjes voorzien voor gebruik in de hutten, maar sommige bieden deze faciliteit niet aan. Neem dan contact met ons op met uw reserveringsnummer en zorgen wij dat een kinderbedje aan uw reservering wordt toegevoegd.


Q. Met wie moet ik contact opnemen als ik iets ben kwijt geraakt op de veerboot?

A. Omdat wij een boekingsagent zijn, hebben wij niet alle middelen voor het verkrijgen van verloren eigendom. Neem rechtstreeks contact op met de ferrymaatschappij.


Q. Kan ik een BTW-bon voor mijn veerboot boeking krijgen?

A. Nee. Ferry reserveringen, met uitzondering van vracht boekingen, zijn niet onderworpen aan BTW en als zodanig kunnen we niet btw-inkomsten afgeven.


Q. Zijn er taxibedrijven in de buurt van de haven? Hoe kan ik een taxi boeken?

A. Om een ​​taxi online reserveren kunt u terecht op onze Taxi's en Luchthaven Vervoer service website.


Reizen met huisdieren antwoorden

Q. Wat is het "Pet Travel Scheme" en welke ferrymaatschappijen laten huisdieren toe?

A. Het "Pet Travel Scheme" werd ingevoerd door de Engelse regering in 2000 om honden, katten en fretten te reizen tussen het Verenigd Koninkrijk en bepaalde landen (vooral EU-landen), zonder quarantaine.

Veerdiensten rekenen een vergoeding voor elk huisdier dat ze vervoeren.

Als u een huisdier meebrengt naar het Verenigd Koninkrijk, zal het huisdier in het bezit moeten zijn van een paspoort. Afhankelijk van de ferrymaatschappij en route, kan uw huisdier in de auto blijven voor de duur van de overtocht, zonder toegang voor passagiers.


Q. Met welke ferrymaatschappijen kan ik online huisdieren boeken met AFerry?

A. Op AFerry zijn we voortdurend bezig om nieuwe functies en producten toe te voegen. Een nieuwe functie is de mogelijkheid om huisdieren direct online te boeken. Met de volgende maatschappijen kunt u uw huisdieren direct online boeken.Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen