Fastnet Line

Fastnet Line
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Fastnet Line

Fastnet Line is een veerbootmaatschappij die ferry overtochten verzorgt tussen Cork in Zuid-Ierland en Swansea in Wales. Fastnet Line werd in April 2009 opgericht en biedt sinds Maart 2010 veerdiensten aan op de ferry route Cork - Swansea.

Overzicht

Check-in informatie

Check in opent 2.5 uur voor vertrek, behalve op een korte overtocht, dan 1.5 uur voor vertrek. Check in sluit 60 minuten voor vertrek. Restaurant en faciliteiten zullen geopend zijn wanneer het inchecken begint.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Fastnet Line Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Fastnet Line
  Aan boord bij Fastnet Line

  De ferry van Fastnet Line, de Julia, heeft een capaciteit voor 1860 passagiers. De ferry beschikt over uitstekende faciliteiten. Aan boord vindt u onder meer 300 hutten, een bioscoop, 7 barretjes en restaurants en faciliteiten voor kinderen.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen