Ferry Leros

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Leros Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Leros ferry overtocht online op AFerry. U kunt Leros gebruiken om veerboten rond Dodekanesos eilanden te nemen en ook naar Griekenland. Binnenlandse services in Dodekanesos eilanden zijn beschikbaar van Leros tot Rhodos terwijl veerboten weg van Dodekanesos eilanden varen naar Piraeus.

Leros Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Leros worden geëxploiteerd door Blue Star Ferries en Dodekanisos Seaways. Omdat 2 veermaatschappijen in en uit Leros opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Leros zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Leros veerboten met Blue Star Ferries en Dodekanisos Seaways staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Leros is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry haven Leros
  • Ferry haven Leros
  • Ferry haven Leros

Over Leros

Leros is een eiland dat deel uitmaakt van de eilandengroep Dodekanesos en gelegen is in de Egeïsche Zee tussen Patmos, Lipsi en Kalymnos en behoort tot Griekenland. Leros is zoals de meeste Griekse Eilanden een klein eiland met vruchtbare valleien die tussen groene heuvels liggen, dieppe inhammen en prachtige stranden.

De hoofdstad Agia Marina ligt tegen een heuvel. Aan de andere kant van deze heuvel liggen de dorpjes Platanos en Pandeli, die zijn samengevoegd met de hoofdstad. Deze dorpjes zijn collectie van kleine witte huisjes, neoklassieke gebouwen en smalle straatjes die van de zee naar de heuveltop leiden waar de ruines van een Byzantijns kasteel liggen.

Drie kilometer ten zuiden van Agia Marina ligt Laki, de belangrijkste ferry haven van het eiland. Deze ferry haven is gebouwd aan het einde van een praktisch geheel beschutte baai, waarvan de mond 500 meter breed is. Het is een van de grootste natuurlijke haven in de Middellandse Zee.

Alinda, Xirokambos, en Partheni zijn bekoorlijke dorpjes aan zee. Prachtige stranden om heerlijk te zwemmen vindt u onder meer bij Agia Marina, Pandeli, Vromolitho, Alinda, Laki, Merikia en Xirokambos. Leros heeft een luchthaven en er gaat dagelijks een vlucht naar Athene. Het eiland Leros wordt eveneens dagelijks aangedaan door ferries en draagvleugelboten vanuit Piraeus en vanaf enkele andere Dodekanesos Eilanden.

Leros Kaart

Bekijk map

Havenadres

Blue Star Ferries

Leros Port, Lakki, Leros, Dodecanese, Greece

Blue Star Ferries

Leros Port, Lakki, Leros, Dodecanese, Greece

Dodekanisos Seaways

Leros Port, Lakki, Leros, Dodecanese, Greece

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen