Ferries Agios Konstantinos

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek online ferries vanuit Agios Konstantinos op AFerry. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft om ferries vanuit Agios Konstantinos te boeken zoals speciale aanbiedingen voor Agios Konstantinos ferries en een overzicht van de voordeligste tarieven voor Agios Konstantinos ferry overtochten.

Boek vandaag nog veilig en vertrouwd online ferries vanuit Agios Konstantinos naar Alonissos en Skiathos in Griekenland. Ferry overtochten vanuit de haven van Agios Konstantinos worden verzorgd door de ferrymaatschappij GA Ferries.
  • Ferry Agios Konstantinos
  • Ferry Agios Konstantinos
  • Ferry Agios Konstantinos


Ferries Agios Konstantinos - Dienstregeling

  • Ga Ferries verzorgt op regelmatige basis ferry overtochten vanuit de haven van Agios Constantinos naar de Griekse eilanden Alonissos en Skiathos.
GA Ferries biedt tickets aan voor ferries vanuit Agios Konstantinos tegen zeer voordelige tarieven. Boek nu eenvoudig en veilig online de voordeligste tarieven op AFerry.

Agios Constantinos Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen