Ferries Alanya

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Alanya is een populaire toeristische bestemming in Turkije, met witte stranden en tal van activiteiten. Vanuit Alanya kunt u veerboten naar de haven van Girne op Cyprus nemen, die online via AFerry kunnen worden geboekt.

  • Ferry Alanya
  • Ferry Alanya
  • Ferry Alanya

Alanya havenfaciliteiten

De terminal beschikt over een lounge met airconditioning, cafe restaurants, en een winkel. Gratis draadloos internet is beschikbaar. Het commerciële centrum van Alanya ligt op slechts een paar minuten lopen van de terminal. Banken en het postkantoor liggen op 10 minuten loopafstand.

Vervoer naar Alanya

Alanya is 2 uur rijden van het dichtstbijzijnde internationale vliegveld, Antalya. De meeste vakantiegangers worden vervoerd vanaf het vliegveld naar het resort Alanya per bus. Bussen zijn een geweldige manier om rond te komen, maar u kunt ook gebruik maken van een Dolmus, dit is een taxi-service die wordt uitgevoerd op de set routes, vergelijkbaar met bussen.

Over Alanya

Gelegen aan de kust, zee-activiteiten zijn een groot deel van het aanbod van Alanya. Er zijn vele boottochten beschikbaar, de betere boten een bezoek brengen aan de grotten. Om nog dichter bij de zee leven te krijgen, duiken is leuk, in de zomermaanden is er veel meer wilde leven te verkennen.

Op het land, zijn er safari tours en quad bike tours voor andrenaline junkies . Echter, als u iets meer wilt ontspannen hou in het achterhoofd dat u ook ezel kunt rijden of u kunt een bezoek aan de historische amfitheater in Aspendos brengen.

Alanya Kaart

Bekijk map

Havenadres

AK Gunler

Tophane Mh., 07400 Alanya/Antalya, Turkey

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen