Ferries Amalfi

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Amalfi ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in Italie zijn beschikbaar van Amalfi tot Positano en Salerno.

Amalfi Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Amalfi worden geëxploiteerd door Travelmar. Wanneer u naar een veerboot naar Amalfi zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Amalfi veerboten met Travelmar staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Amalfi is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry Amalfi
  • Ferry Amalfi
  • Ferry Amalfi

Over Amalfi

Amalfi is een klein dorp aan de gelijknamige kust in Italië. Dankzij een aardbeving in 1343 kreeg het landschap een nieuw aanzicht. Een groot gedeelte van de oude stad is de zee in geleden waardoor er een aparte kustlijn is ontstaan. Het overgebleven gedeelte van het centrum kan u te voet af, van de ene kant naar de andere is een mooie wandeling van 20 minuten. Veerboten van Amalfi gaan via de kustlijn naar Salerno en Positano, en langs de Capri eilanden.

Amalfi Kaart

Bekijk map

Havenadres

Navlib

Amalfi, Amalfi Coast, Italy

Travelmar

Molo Pennello, , 84011 Amalfi SA, Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen