Ferries Amsterdam

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek online ferries vanuit Amsterdam op AFerry. Hier vindt u alle informatie vindt die u nodig heeft om ferries vanuit Amsterdam te boeken zoals speciale aanbiedingen voor Amsterdam ferries en een overzicht van de voordeligste tarieven voor Amsterdam ferry overtochten.

Ferries vanuit Amsterdam (haven IJmuiden) in Nederland varen naar Newcastle in Engeland.

  • Ferry Amsterdam
  • Ferry Amsterdam
  • Ferry Amsterdam
Ferries Amsterdam - Dienstregeling

  • De ferrymaatschappij DFDS Seaways verzorgt dagelijks een veerdienst van Amsterdam (haven IJmuiden) naar Newcastle, vaartijd ongeveer 15 uur.
  • Op de ferry route Amsterdam - Newcastle varen de ferries de m.s. King Of Scandinavia en de Princess of Norway. Beide DFDS Seaways ferries beschikken over alle moderne voorzieningen zoals luxe hutten, restaurants, barretjes, winkeltjes en een kinderclub zodat u zeker kunt zijn van een comfortabele overtocht.
  • Voor Amsterdam ferries dienen passagiers met een voertuig uiterlijk 90 minuten voor vertrek in te checken en voetpassagiers uiterlijk 60 minuten voor vertrek.
DFDS Seaways biedt tickets aan voor ferries vanuit Amsterdam tegen zeer voordelige tarieven. Boek nu eenvoudig en veilig online de voordeligste tarieven op AFerry.

Amsterdam Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen