Ferries Argostoli

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

De haven van Argostoli bevindt zich in Kefalonia, ook wel bekend als Cephallenia. Het is de hoofdstad van het gelijknamige eiland in het westen van Griekenland, gelegen in de Ionische Zee. Veerboten vertrekken vanuit Argostoli naar Killini met Ionian Ferries. U kunt de dienstregeling van deze maatschappij op de huidige pagina vinden, tevens hebben we onze beste prijzen voor u klaar staan.

  • Ferry Argostoli
  • Ferry Argostoli
  • Ferry Argostoli

Ferries van Argostoli

Ionian Ferries biedt een verscheidenheid van routes aan rond de Ionian eilanden, inclusief Argostoli naar Killini. De maatschappij heeft ook routes naar andere havens op de eilanden van Cefalonia, Lixuria en Poros. Ionian Ferries biedt u luxe faciliteiten aan boord van het schip om uw reis nog aangenamer te maken.

Argostoli Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen