Azzura Line

Azzura Line
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Azzura Line

De veerbootmaatschappij Azzurraline onderhoudt sinds 2001 veerdiensten die Italië met Kroatië, Montenegro en Albanië verbinden.

Ferry Routes Azzura Line

Van juni tot september verzorgt Azurraline geregeld ferry overtochten tussen Bari in Italië en Dubrovnik in Kroatië. Sinds 2005 vaart de veerbootmaatschappij eveneens tussen de haven van Bari, Kotor en Bar in Montenegro. Daarnaast biedt Azurra Line minstens driemaal per week een ferry overtocht aan tussen Bari en Durres in Albanië.

Overzicht

Check-in informatie

De check-in sluit 2 uur voor de aangegeven afvaarttijd (hou in het hoogseizoen 3 uur aan).

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Azzura Line Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Azzura Line

  Aan boord bij Azzura Line

  Azurra Line voert de overtochten uit met de volledig in 2000-2001 gerenoveerde ro-pax ferry de "Azzurra". Dankzij de uitstekende faciliteiten aan boord, zoals schone hutten, comfortabele ruststoelen en een zelfbedieningsrestaurant met een overheerlijke Italiaanse keuken, bent u verzekerd van een zorgeloze overtocht.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen