Blue Line

Blue Line
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Blue Line Ferries

De veerbootmaatschappij Blue Line Ferries is gespecialiseerd in ferry overtochten tussen Kroatië en Italië. De vloot van Blue Line Ferries bestaat uit twee schepen, de Ancona (het grootste schip in de Adriatische Zee) en de Split 1700. Beide ferries varen inmiddels een aantal jaren tussen Split in Kroatië en Ancona in Italië en op de seizoensgebonden routes Ancona - Hvar - Ancona en Ancona - Vis - Ancona.

Overzicht

Check-in informatie

Alle passagiers dienen minstens twee uur voor vertrek in te checken.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Blue Line Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Blue Line

  Aan boord bij Blue Line

  Aan boord van beide Blue Line Ferries schepen, de m/v Ancona en de m/v Split 1700, vindt u onder meer een à la carte restaurant, een self-service restaurant, casino, lounge bar, kinderspeelruimte, belasting vrije winkels, chauffeurs lounge, receptie en een kapelletje. Naast deze faciliteiten bevinden zich aan boord van beide ferries verschillende soorten accommodaties zoals hutten en slaapstoelen om comfortabel de nacht door te brengen. De ferry Ancona heeft eveneens een bioscoop.

  Boek nu uw ferry overtocht met Blue Line Ferries veilig en vertrouwd online op AFerry.

  Recensies

  • 15 Oct 2014
   een soepele overtocht van Kroatie naar Italie
   • soepele ontvangst, zeer sympatieke opvang waarbij de handicap van mijn vrouw keurig werd opgepakt met parkeren aan deken vervolgens bij toewijzing van de hut. Netjes en keurig gedaan !!

    Beoordeling door Ton en Ingrid Zutphen

  • 14 Aug 2014
   Matige service Blue Line
   • Wij vinden Blue line een matige rederij: om te beginnen duurde het inchecken bijna 1,5 uur in een ruimte zonder airco vervolgens werden de auto's verkeerd opgesteld om de boot in te gaan ( rij voor Hvar en Split stond gedeeltelijk door elkaar) De faciliteiten op de boot zijn op zich goed alleen niet geschikt voor piekmomenten: voor het bediende restaurant stond een wachtrij van minimaal een uur en bij het zelfbedieningsrestaurant was na een half uur in de rij te hebben gestaan alles op behalve koude en taaie vis, ( te weinig bestek aanwezig etc) daar werd de sfeer in de rij niet beter van. Hutten zijn op zich prima en voorzien van airco, stond nog wel een beker met mondspoeling van vorige gasten ( dus niet goed schoongemaakt) De wekservice ging niet via een intercom maar via kloppen op de deur. We dachten dat we uit bed moesten maar toen bleek het een de tussenstop te zijn in Hvar. Al met al een matige overtocht. Volgende keer maar een andere rederij proberen.

    Beoordeling door Martin & Marije

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen