Ferries Boedapest

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boedapest is een prachtige stad met mooie uitzichtingen langs de Donau. Er zijn veel warmwaterbronnen in deze stad, wat als gevolg heeft dat er meer dan 100 badhuizen gevestigd zijn. Sommige badhuizen dateren zelfs uit de Romeinse tijd. Op deze pagina vindt u alle informatie over uw veerbootreis naar de stad die verdeeld is door de Donau, Boedapest.

  • Ferry Boedapest
  • Ferry Boedapest
  • Ferry Boedapest

Ferries naar Boedapest

Mahart Passnave werkt met snelle draagvleugelboten die lijken op "een vliegtuig op water". De ferry maatschappij levert snelle service met het ultieme comfort voor de pasagiers.

Aan boord van het schip vindt u stoelen in ruimtes die van airconditioning zijn voorzien. Daarnaast is de ferry voorzien van een buffet met sandwiches en drankjes.

Boek u ferry naar Boedapest simpel, gemakkelijk en veilig met AFerry!

Boedapest Kaart

Bekijk map

Havenadres

Mahart Passnave

Budapest International Landing Stage 3.port, 1056 Budapest, Hungary

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen