Veerboten Calais

kaart
 • Calais
  Vergelijk tijden en prijzen voor Calais

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Calais
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

Ferry Calais - Prijzen vanaf € 73

Boek nu veilig en vertrouwd uw Calais ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Calais, in Frankrijk, zijn beschikbaar vanaf Engeland en Groot-Brittanie. Je kunt een veerboot nemen naar Calais vanuit Dover en Folkestone.

Calais Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Calais worden geëxploiteerd door DFDS, EuroTunnel en P&O Ferries. Omdat 3 veermaatschappijen in en uit Calais opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Calais zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Duinkerken om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Calais veerboten met DFDS, EuroTunnel en P&O Ferries staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Calais is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Calais Routes

Over Calais

In Calais is de belasting op sigaretten en alcohol lager, wat betekent dat Engelse toeristen massaal naar de 'drankcruises' trekken. Er zijn grote magazijnen in de stad waar u kunt profiteren van deze goedkope prijzen, het beroemdste Eurocity.

Calais ferry haven ligt aan de overkant van het Kanaal van Dover aan de kust van Noord-Frankrijk, het is gelegen aan de drukste scheepvaartroutes ter wereld en is de dichtstbijzijnde Franse stad naar het Verenigd Koninkrijk. De ferryhaven van Calais is gunstig gelegen om gemakkelijk toegang te hebben tot de haven zelf, maar ook tot de winkels en restaurants in de omgeving, doordat deze rechtstreeks is verbonden met het Franse snelwegsysteem.

Calais faciliteiten

U kunt uw auto gratis parkeren op het parkeerterrein vlakbij de Calais ferry terminal. De maximale toegelaten parkeertijd is 3 dagen. Daarnaast zijn er natuurlijk toiletfaciliteiten aanwezig bij deze haven.

Calais routebeschrijving

Per Auto:

De ferry haven van Calais is direct verbonden met het Europese snelwegnetwerk via de A26 (Calais-Dijon) die Midden-Frankrijk bedient en zorgt voor toegang tot Zuid-Europa (Parijs vermijdend) en via de A16 die Calais verbindt met de Benelux en Noord-Europa.

Per Bus:

Tussen 10.00 en 20.00 uur rijdt er geregeld een bus naar de ferry haven van Place D'Armes in het centrum van Calais en het centraal spoorwegstation Calais-Ville in Calais-Sud.

Per Trein:

Vanaf het treinstation Calais-Ville in het centrum van de stad rijden dagelijks treinen naar Parijs en andere grote steden in de omgeving.

4 van de 5 sterren gebaseerd op 238 beoordelingen

Calais Kaart

Bekijk map

Havenadres

Recensies

 • 23 May 2019
  Vakantie
  • Zijn o vakantie geweest in de UK

   Beoordeling door TJERK DOTINGA

 • 25 Apr 2019
  Terug reis
  • Heel jammer als je vroeger terug wil dat er een schandalig tarief berekend word

   Beoordeling door BART WESTERVELD

 • 02 Jan 2019
  Tevreden
  • Gewoon prima

   Beoordeling door Anon

 • 02 Jan 2019
  Zoals je mag verwachten
  • Als het maar schoon en netjes is

   Beoordeling door Anon

 • 18 Jul 2018
  Well arranged
  • Booked my ticket well in advance. Automated check-in upon arrival read my license plate, found my details and I was then able to board one train early. Quick and efficient.

   Beoordeling door Anon