Ferries Capraia

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Capraia Routes

Boek nu veilig en vertrouwd uw Capraia ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in Italie zijn beschikbaar van Capraia tot Livorno.

Capraia Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Capraia worden geëxploiteerd door Toremar. Wanneer u naar een veerboot naar Capraia zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Capraia veerboten met Toremar staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Capraia is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Speciale aanbieding

 • Ferry Capraia
 • Ferry Capraia
 • Ferry Capraia

Over Capraia

Capraia is het meest noordwest liggende eiland van de eilandengroep Toscaanse Archipel. Gelegen aan de Italiaanse kust tussen Toscane en Corsica. Veerboten van Capraia varen naar het vaste land van Italië, om precies te zijn: Livorno.

Capraia Kaart

Bekijk map

Havenadres

Toremar

Via Assunzione, 44 57032, Porto LI, Italy

Recensies

 • 30 Sep 2017
  Great
  • Playing ground for kids, a lot of place , inside and outside and a decent cappuccino.

   Beoordeling door MAARTEN

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen