Ferries Capri

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Capri Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Capri ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in Italie zijn beschikbaar van Capri tot Napels en Sorrento.

Capri Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Capri worden geëxploiteerd door NLG. Wanneer u naar een veerboot naar Capri zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Capri veerboten met NLG staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Capri is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry Capri
  • Ferry Capri
  • Ferry Capri

Over Capri

Capri is een klein Italiaans eiland gelegen op 5km van het vaste land in de baai van Napels. Het is een plek die bekend staat om zijn mooie uitzichten en prachtige landschappen.

Capri Kaart

Bekijk map

Havenadres

Navlib

Marina Grande, I. DI CAPRI, Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen