Ferries Corralejo

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Corralejo ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Corralejo, in Canarische Eilanden, zijn beschikbaar vanaf Lanzarote. Je kunt een veerboot nemen naar Corralejo vanuit Playa Blanca.

Corralejo Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Corralejo worden geëxploiteerd door Fred Olsen, Lineas Maritimas Romero en Naviera Armas. Omdat 3 veermaatschappijen in en uit Corralejo opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Corralejo zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Corralejo veerboten met Fred Olsen, Lineas Maritimas Romero en Naviera Armas staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Corralejo is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

 • Ferry Corralejo
 • Ferry Corralejo
 • Ferry Corralejo

Over Corralejo

De haven van Corralejo is gelegen op het Fuerteventura eiland, die deel uitmaakt van de Canarische Eilanden.

Corralejo Kaart

Bekijk map

Havenadres

Fred Olsen

Muelle de Corralejo, 35660, Canary Islands

Naviera Armas

Estación Marítima de Corralejo, s/n 35660 - Corralejo Fuerteventura, Canary Islands (Fuerteventura)

Lineas Maritimas Romero

Muelle de Corralejo, 35660, Canary Islands

Recensies

 • 26 Feb 2019
  Perfect!
  • Uitstekend georganiseerde ferry-overtochten!

   Beoordeling door KRUIN VAN TOLEDO

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen