Ferries Durres

kaart

Ophalen prijsopgave

Boek nu veilig en vertrouwd uw Durres ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Durres, in Albanie, zijn beschikbaar vanaf Italie. Je kunt een veerboot nemen naar Durres vanuit Ancona, Bari en Trieste.

Durres Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Durres worden geëxploiteerd door Adria Ferries, Grandi Navi Veloci en Ventouris Ferries. Omdat 3 veermaatschappijen in en uit Durres opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Durres zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Saranda om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Durres veerboten met Adria Ferries, Grandi Navi Veloci en Ventouris Ferries staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Durres is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Durres Routes

Speciale aanbieding

 • Ferry Durres
 • Ferry Durres
 • Ferry Durres

Over Durres

De ferry haven van Durres ligt in het centrum van de stad aan de Baai van Durres op ongeveer 39 km van Tirana, de hoofdstad van Albanië. De haven van Durres is de grootste haven in Albanië.

De recente bouw van een autosnelweg tussen Durres en Tirana heeft de reistijd tussen beiden steden verminderd tot slechts 30 minuten. Tirana is vanuit Durres ook makkelijk per trein te bereiken.

Durres, voorheen Durrazzo geheten, is een van de oudste steden van Albanië. Het is de tweede stad van Albanië en tevens de hoofdstad van de prefectuur Durres en het daarin gelegen district Durres.

Door de geschiedenis heen heeft Durres vele bezetters gekend. Durres werd overheerst door Grieken (Epidamnus) en Romeinen (Dyrrhachium) en later door Noormannen, Venetianen, Turken en Italianen.

Durres is een prachtige oude havenstad met veel bezienswaardigheden uit het verleden. Bij Durres ligt onder meer het grootste amfitheater van de hele Balkan regio. Dit werd gebouwd ten tijde van keizer Hadrianus en was bedoeld voor gladiatorengevechten.

In Durres zijn veel parken en bloementuinen. Het openluchttheater is gebouwd op een van de heuvels van de stad. De belangrijkste recreatiegebieden van Durres zijn het strand van Durres en het strand van Currilave, waar zowel de lokale bevolking als toeristen genieten van de mooie zandstranden en het heldere water van de Adriatische Zee.

Durres faciliteiten

De ferry haven van Durres ligt in het centrum van de stad en is makkelijk per bus en taxi te bereiken. De ferry terminal heeft verschillende voorzieiningen zoals een informatiekiosk voor toeristen en parkeerfaciliteiten.

Durres routebeschrijving

Per Auto

Vanuit Tirana: neem de snelweg E852/SH3 en volg deze ongeveer 12 km en rij dan de SH2 op de borden richting Durres volgend.

Vanuit het noordwesten: volg de E762/SH1 en vervolgens de SH2 richting Durres.

Vanuit het zuidwesten: neem de SH4 richting het noordwesten, neem de afslag TIRAN/RINAS en rij de SH2 op en volg deze ongeveer 18 km en neem dan de afslag. Neem bij de eerste rontonde de tweede afslag, bij de tweede rontonde de eerste afslag en rij de E852/SH3 op. Bij de derde rontonde neemt u de tweede afslag om de SH2 richting Durres op te rijden. Na 17 km bereikt u Durres.

Durres Kaart

Bekijk map

Havenadres

Adria Ferries

Kapitenerija e Portit, L Nr 1 Rruga Tregtare, Durres, Albania

Adriatica Traghetti

Kapitenerija e Portit, L Nr 1 Rruga Tregtare, Durres, Albania

European Seaways

Kapitenerija e Portit, L Nr 1 Rruga Tregtare, Durres, Albania

Grandi Navi Veloci

Kapitenerija e Portit, L Nr 1 Rruga Tregtare, , Albania

Tirrenia di Navigazione

Kapitenerija e Portit, L Nr 1 Rruga Tregtare, Durres, Albania

Venezia

Kapitenerija e Portit, L Nr 1 Rruga Tregtare, Durres, Albania

Ventouris Ferries

Kapitenerija e Portit, L Nr 1 Rruga Tregtare, Durres, Albania

Recensies

 • 27 Apr 2018
  Europatrip
  • Alles was best prima maar de incheck was 2 kilometer van het opgegeven adres dus dat was wel ff zoeken

   Beoordeling door LEENARDUS BASTIAAN DE KUIJPER

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen