Ferries Ermioni

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Ermioni Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Ermioni ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in Griekenland zijn beschikbaar van Ermioni tot Piraeus.

Ermioni Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Ermioni worden geëxploiteerd door Hellenic Seaways. Wanneer u naar een veerboot naar Ermioni zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Ermioni veerboten met Hellenic Seaways staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Ermioni is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry Ermioni
  • Ferry Ermioni
  • Ferry Ermioni

Over Ermioni

Ermioni is een klein drop gelegen op Peloponnese, het grootste schiereiland van Griekenland. Het is een ideale bestemming voor uw vakantie omdat het een prachtige omgeving heeft met mooie bergen, een heldere zee en het is dicht bij de hoofdstad van Griekenland, Athene.

Ermioni Kaart

Bekijk map

Havenadres

Hellenic Seaways

Ermioni Port, Ermioni Town, Pelaponnese, Greece

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen