European Sealines

European Sealines
kaart

Ophalen prijsopgave

De Griekse ferrymaatschappij European Sealines onderhoudt een veerdienst van goede kwaliteit in het Adriatische gebied. European Sealines is gevestigd in Athene, de hoofdstad van Griekenland.

Ferry Routes European Sealines

European Sealines verzorgt ferry overtochten tussen Italië en Griekenland. European Sealines vaart geregeld vanuit de ferry haven van Brindisi in Italië naar Corfu en Igoumenitsa in Griekenland. Daarnaast biedt de ferrymaatschappij wekelijks een overtocht aan van Brindisi naar de Ionische eilanden Paxi en Zakynthos ten westen van het vasteland van Griekenland. In de maanden juli en augustus wordt de frequentie opgevoerd.

Overzicht

Check-in informatie

Alle passagiers dienen minstens 2 uur voor vertrek in te checken met.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

European Sealines Routes

  Speciale aanbieding

   Aan boord bij European Sealines

   De vloot van European Sealines bestaat uit twee moderne, goed uitgeruste ferries, de C/F Apollon and C/F Bridge. Aan boord van beide ferries vindt u tal van faciliteiten zoals zelfbedieningsrestaurants, verschillende barretjes, een lounge en comfortabele accommodatie. De European Sealines ferries zijn daarnaast uitgerust met stabilisatoren om u ongeacht de weersomstandigheden een comfortabele overtocht te garanderen.

   Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

   Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen