Ferries Evdilos

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Evdilos Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Evdilos ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Evdilos, in Noord-Egeïsche eilanden, zijn beschikbaar vanaf Cycladen en Griekenland. Je kunt een veerboot nemen naar Evdilos vanuit Piraeus.

Evdilos Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Evdilos worden geëxploiteerd door Hellenic Seaways. Wanneer u naar een veerboot naar Evdilos zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Evdilos veerboten met Hellenic Seaways staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Evdilos is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry Evdilos
  • Ferry Evdilos
  • Ferry Evdilos

Over Evdilos

Evdilos is een dorp in het centrale deel van het eiland Ikaria, in de noordelijke Egeïsche zee in Griekenland. Het eiland Ikaria wordt genoemd zijn naam te zijn van Icarus, die koning Minos ontsnapte met vleugels van zijn vader Daedalus, maar te dicht bij de zon vloog en in de zee vlakbij het eiland viel. Evdilos heeft het uiterlijk en de sfeer van een zeer traditionele nederzetting op Ikaria, met een prachtig strand net buiten de stad.

Evdilos faciliteiten

De veerhaven van Evdilos ligt in het midden van de noordkust van het eiland en is een kleinere haven dan Agios Kirykos, die verder naar het oosten ligt aan de zuidkust. De kleine haven en de aanlegsteiger leiden naar een pittoreske promenade, met enkele lokale taverna's met uitzicht op de baai.

Evdilos Kaart

Bekijk map

Havenadres

Hellenic Seaways

Ikaria, 833 02, Greece

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen