Fred Olsen Ferries

Fred Olsen Ferries
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

U kunt AFerry gebruiken om een ​​Fred Olsen Express ferry te boeken naar vrijwel alle belangrijke bestemmingen, waaronder Corralejo, Agaete, Los Cristianos en meer. Fred Olsen Express biedt veerboten aan van wereldklasse, ongeacht hoe lang of kort u reis veerboot is, zoals bars, cafés en speeltuin voor de kinderen.

AFerry.nl heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Fred Olsen Express veerboten en de laatste aanbiedingen. Zie hieronder voor de nieuwste Fred Olsen Ferries prijzen en vaartijden. Klik op uw ferry route voor een gedetailleerde Fred Olsen Express tijdschema.

Overzicht

Check-in informatie

Passagiers moeten gereed en in bezit van de instapkaarten zijn minimaal 20 minuten voor vertrek van het schip. Voertuigen moeten aanwezig zijn op de schipshaven, in het bezit van de instap kaart en gereed te staan om te vertrekken 40 minuten voor de vertrektijd van het schip. In het geval dat de genoemde termijnen niet worden nageleefd, de passagiers en/of hun voertuigen zullen automatisch de reservering verliezen. Graag voldoende tijd toelaten om uw instapkaart op te halen bij het haven kantoor.

routes:
24
Kortste oversteek:
Corralejo - Playa Blanca
25 min
Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Fred Olsen Ferries Routes

 • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
 • Boek met vertrouwen met
 • Uw reis zal plezierig verlopen met Fred Olsen Ferries

Aan boord bij Fred Olsen Express veerboten

Fred Olsen Express veerboten bieden top niveau service en comfort aan, aan boord van elk van hun veerboten. Hun vloot bestaat geheel uit van de nieuwste generatie snelle veerboten. Hun snelste veerboten kunnen oplopen tot 38 knopen (43 mijl per uur). Toch zal de nieuwste stabiliserende technologie ervoor zorgen dat u reis soepel verloopt.

Alle Fred Olsen schepen hebben een bar en een café aan boord waar u kunt bestellen uit een brede selectie van eten en drinken. Als u reist met uw kinderen, geven Fred Olsen Express schepen u de kans om bij te komen door uw kinderen te laten spelen in de speeltuin, waar de kleintjes een bal park en swing ruimte kunnen vinden. Aan boord vindt u ook een tv-zone met satelliet-televisie.

Bagage beperkingen

Let op: voetgangers kunnen tot 20 kg per persoon bagage mee brengen. U kunt uw bagage mee nemen op het schip of u kunt profiteren van de Fred Olsen's locker systeem. Hier, voor een nominale betaling kunt u veilig uw bagage vanaf het moment dat u aan boord totdat u van boord gaat opbergen.

Recensies

 • 16 Aug 2019
  Henk Van vliet
  • Kan ik met nie nummer korting krijgen. Ik ben woonachtig in gran canaria

   Beoordeling door HENDRIK CORNELIS VAN VLIET

 • 17 Mar 2019
  Okidoki
  • Alles goed verlopen en perfect op tijd.

   Beoordeling door TOM VH

 • 26 Feb 2019
  Perfect!
  • Uitstekend georganiseerde ferry-overtochten!

   Beoordeling door KRUIN VAN TOLEDO

 • 04 Feb 2019
  Snelle en comfortabele overtocht
  • Snelle en comfortabele overtocht van Gran Canaria naar Tenerife

   Beoordeling door Jan

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen