Ferries Gdansk

kaart

Ophalen prijsopgave

Boek nu veilig en vertrouwd uw Gdansk ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Gdansk, in Polen, zijn beschikbaar vanaf Griekenland. Je kunt een veerboot nemen naar Gdansk vanuit Nynashamn.

Gdansk Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Gdansk worden geëxploiteerd door Polferries. Wanneer u naar een veerboot naar Gdansk zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Swinoujscie om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Gdansk veerboten met Polferries staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Gdansk is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Gdansk Routes

Speciale aanbieding

  • Ferry Gdansk
  • Ferry Gdansk
  • Ferry Gdansk

Over Gdanks

Gdanks (uitspraak: Danzig) is een voormalig hanzestad in Polen. Deze mooie stad heeft een zeer lange en mooie historie die terug te vinden is in de hele stad. Vanuit de haven in Gdanks kunt u de overtocht nemen naar Nynashamn in Zweden.

Gdansk Kaart

Bekijk map

Havenadres

Polferries

Mjr. Sucharskiego 70 street (Westerplatte Ferry Terminal), 80-602 Gdansk, Poland

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen