Ferries Gedser

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Gedser Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Gedser ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Gedser, in Denemarken, zijn beschikbaar vanaf Duitsland. Je kunt een veerboot nemen naar Gedser vanuit Rostock.

Gedser Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Gedser worden geëxploiteerd door Scandlines. Wanneer u naar een veerboot naar Gedser zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Rodby om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Gedser veerboten met Scandlines staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Gedser is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

 • Ferry Gedser
 • Ferry Gedser
 • Ferry Gedser

Over Gedser

Gedser is een klein stadje dat zich de afgelopen jaren rond de haven heeft opgebouwd. Gedser ligt aan de zuidkust van het kleine Deense eiland Falster. Denemarken is het meest zuidelijke van de Scandinavische landen en herbergt vele populaire toeristische attracties, zoals kastelen, musea, Viking-locaties en historische steden.

Gedser faciliteiten

De haven van Gedser is klein en beschikt daarom slechts alleen basisfaciliteiten zoals een toiletgebouw en een cafe. Voor meer faciliteiten zou u moeten wachten tot u bent aangekomen in de haven van Puttgarden, daar is meer te vinden zoals een restaurant en enkele winkels.

Gedser routebeschrijving

Per Auto:

Neem de snelweg E47 (Kopenhagen-Roedby) richting Roedby. Bij knooppunt 44 verlaat u de weg. U slaat links af richting Nykoebing. Volg de E55 tot u Nykoebing bereikt. In Nykoebing slaat u links af richting Gedser. Zodra u Gedser bereikt, volgt u de borden richting de haven (Havn).

Gedser Kaart

Bekijk map

Havenadres

Scandlines

Jernbanevejen 13, 4874 Gedser, Denmark

Scandlines

Jernbanevejen 13, 4874 Gedser, Denmark

Recensies

 • 17 Aug 2017
  Mooie ervaring
  • We hebben deze route gekozen omdat we Noord-Duitsland bezochten en niet de standaardroute naar Denemarken wilden nemen. Het inchecken verliep vlot en zonder problemen. De faciliteiten op het schip waren in orde en de bemanning aardig. De overtocht was lang genoeg om het tot een aangename beleving te maken.

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen