Ferries Gijon

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Gesitueerd in aan de noordkust van Spanje is Gijón een van de grootste en geavanceerde havens van Noord Spanje. Met een geode infrastructuur kunt u makkelijk u reis doorzetten naar West- en Centraal Spanje. Op dit moment biedt GLD Alantique de dienst aan tussen Gijón en Nantes in West Frankrijk.

  • Ferry Gijon
  • Ferry Gijon
  • Ferry Gijon

Veerboten van en naar Gijón

Naast de comfortabele hutten van GLD Atlantique, zijn er ook zitplaatsen in de lounges. Deze stoelen verstelbare stoelen zijn natuurlijk ook te boeken. Wanneer u zin heeft om wat te eten kan u gebruik maken van het restaurant, er is van alles te verkrijgen. Naast het restaurant, beschikken de boten ook over een bar.

Samen met GLD Atlantique zorgen wij ervoor dat uw een fijne reis tegemoet gaat en dat u uitgerust en zonder zorgen aan uw vakantie kan gaan beginnen

Gijon Kaart

Bekijk map

Havenadres

LD Lines

Puerto de El Musel, Muelle de La Osa, RORO Terminal, 33290, Gijón, Spain

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen