Ferries Gran Canaria

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Veerboot routes naar Gran Canaria

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Gran Canaria ferry overtocht online op AFerry. AFerry heeft altijd goedkope prijzen voor Gran Canaria veerboten, zodat u ontspannen kunt reizen, wetende dat u een goede deal hebt gekregen. Alle Gran Canaria veerboten varen vanuit één veerhaven, Agaete. U kunt een veerboot boeken naar Gran Canaria vanuit Tenerife met behulp van de Santa Cruz de Tenerife - Agaete veerbootroute.

Gran Canaria Veerbootmaatschappijen

Veerboten naar Gran Canaria worden geëxploiteerd door Fred Olsen. We zullen alle resultaten voor Fred Olsen vergelijken om u te helpen de beste prijs te krijgen op het beste moment om aan uw plannen te voldoen. Fred Olsen biedt een onovertroffen service en u voelt zich alsof u op vakantie bent, vanaf het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Gran Canaria is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

    Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

    Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen