Ferries Harwich

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Harwich Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Harwich ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Harwich, in Groot-Brittanie, zijn beschikbaar vanaf Holland. Je kunt een veerboot nemen naar Harwich vanuit Hoek van Holland.

Harwich Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Harwich worden geëxploiteerd door Stena Line. Wanneer u naar een veerboot naar Harwich zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Harwich veerboten met Stena Line staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Harwich is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Hoek van Holland - Harwich
(Stena Line)
€ 237
  • Geboekt: donderdag 22 oktober 2020
  • Reizen: zondag 25 oktober 2020 - maandag 9 november 2020
  • Auto + 1
  • Ferry Harwich
  • Ferry Harwich
  • Ferry Harwich

Over Harwich

Harwich bevindt zich in het thuisland Essex en is als zodanig heel gemakkelijk te bereiken vanuit Londen, het zuiden en zelfs de binnenlanden.

De haven van Harwich is waar de Pilgrim Fathers de beroemde Mayflower bouwden - het schip dat de eerste Engelse puriteinen vervoerde, tegenwoordig bekend als de Pelgrims van Engeland naar de Nieuwe Wereld in 1620. Vandaag kunt u de werf bezoeken waar het Mayflower Project aan de gang is - met de bouw van een replica van het beroemde schip. Ze zijn van plan in 2020 naar Amerika te zeilen voor de 400ste verjaardag van de beroemde reis van het schip. Ook een bezoek waard zijn de Harwich Redoubt en de Electric Palace Cinema - een van de oudste speciaal gebouwde bioscopen om te overleven

Harwich faciliteiten

De ferry haven van Harwich is hoogst efficiënte, moderne en multifunctionele haven, waar u alle voorzieningen vindt die u van een drukke haven mag verwachten.

Harwich routebeschrijving

Per Auto:

Volg de hoofdweg A12 van Noord-Londen richting Colchester, neem dan de A120 naar Harwich. Vanuit Norwich neemt u de A140 naar het noorden richting Ipswich, vervolgens de ringweg A45 rond Ipswich, de A137 naar Manningtree, en volg vervolgens de borden Harwich.

Per Bus:

Tussen Harwich en Londen rijden regelmatig bussen, evenals vanuit enkele andere steden in Engeland.

Per TreinL

Er rijden treinen van Londen Liverpool Street station naar Harwich International. De treinen komen bij de vertrekhal aan, waar u vervolgens de roltrap neemt naar de incheckbalie.

Harwich Kaart

Bekijk map

Havenadres

DFDS

Harwich International Port, Parkeston, Harwich, Essex, CO12 4SR, United Kingdom

Stena Line

Harwich International Port, Parkeston, Harwich, Essex, CO12 4SR, United Kingdom

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen