Ferries Harwich

 • Vergelijk tijden en prijzen voor Harwich

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Boek nu veilig en vertrouwd uw Harwich ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Harwich, in Groot-Brittanie, zijn beschikbaar vanaf Holland. Je kunt een veerboot nemen naar Harwich vanuit Hoek van Holland.

Harwich Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Harwich worden geƫxploiteerd door Stena Line. Wanneer u naar een veerboot naar Harwich zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Harwich veerboten met Stena Line staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Harwich is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Over Harwich

Harwich bevindt zich in het thuisland Essex en is als zodanig heel gemakkelijk te bereiken vanuit Londen, het zuiden en zelfs de binnenlanden.

De haven van Harwich is waar de Pilgrim Fathers de beroemde Mayflower bouwden - het schip dat de eerste Engelse puriteinen vervoerde, tegenwoordig bekend als de Pelgrims van Engeland naar de Nieuwe Wereld in 1620. Vandaag kunt u de werf bezoeken waar het Mayflower Project aan de gang is - met de bouw van een replica van het beroemde schip. Ze zijn van plan in 2020 naar Amerika te zeilen voor de 400ste verjaardag van de beroemde reis van het schip. Ook een bezoek waard zijn de Harwich Redoubt en de Electric Palace Cinema - een van de oudste speciaal gebouwde bioscopen om te overleven

Harwich faciliteiten

De ferry haven van Harwich is hoogst efficiƫnte, moderne en multifunctionele haven, waar u alle voorzieningen vindt die u van een drukke haven mag verwachten.

Harwich routebeschrijving

Per Auto:

Volg de hoofdweg A12 van Noord-Londen richting Colchester, neem dan de A120 naar Harwich. Vanuit Norwich neemt u de A140 naar het noorden richting Ipswich, vervolgens de ringweg A45 rond Ipswich, de A137 naar Manningtree, en volg vervolgens de borden Harwich.

Per Bus:

Tussen Harwich en Londen rijden regelmatig bussen, evenals vanuit enkele andere steden in Engeland.

Per TreinL

Er rijden treinen van Londen Liverpool Street station naar Harwich International. De treinen komen bij de vertrekhal aan, waar u vervolgens de roltrap neemt naar de incheckbalie.

gebaseerd op 44 beoordelingen

Harwich Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen

Recensies

 • 28 Mar 2019
  oke
  • Beetje jammer dat op de heen reis de boot al aanmeerde om 4 uur s'morgens . Ik was wakker geworden en met mij denk ik de hele boot. Had volgens mij niet gehoeven zooooooo vroeg

   Beoordeling door ANNA JACOBA BRAAS

 • 05 Mar 2019
  beste stenaline
  • ik was erg blij met stena line. beste system heeft . ik hop als hebben its halal maltijd voor moslim mensen dreest zijn goed succes voor stena line.

   Beoordeling door IDRIS RIDA

 • 04 Feb 2019
  Aangename verrassing
  • We waren aangenaam verrast door de prachtige hut met eigen badkamer en minibar. Heel vriendelijk personeel, gezellige bar en vlotte in- en ontscheping. Een aanrader

   Beoordeling door TINEKE TOOI

 • 07 Jan 2019
  Easier and cheaper than IJmuiden to Hull
  • We are not ship people, but this stay was not too long and comfortable enough. the passport check could be improved by having more checkpoints available.

   Beoordeling door NLguy

 • 22 Jul 2018
  Het duurt even maar dan gaat het ook snel...
  • Het inchecken gaat snel en soepel - paspoort laten zien en binnen een paar tellen is alles geregeld. Maar dan lang wachten vooraleer je met je voertuig aan boord kan. Eenmaal geïnstalleerd, duurt het zolang als het duurt. Lekker een boek lezen en de volgende ochtend kom je, eigenlijk iets te vroeg wakker gemaakt, min of meer uitgerust aan.

   Beoordeling door Anon