Ferries Hoek van Holland

 • Vergelijk tijden en prijzen voor Hoek van Holland

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Boek nu veilig en vertrouwd uw Hoek van Holland ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Hoek van Holland, in Holland, zijn beschikbaar vanaf Engeland en Groot-Brittanie. Je kunt een veerboot nemen naar Hoek van Holland vanuit Harwich.

Hoek van Holland Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Hoek van Holland worden geëxploiteerd door Stena Line. Wanneer u naar een veerboot naar Hoek van Holland zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Hoek van Holland veerboten met Stena Line staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Hoek van Holland is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Over Hoek van Holland

Hoek van Holland biedt een groot aantal speciale musea en attracties. U kunt zwemmen in de zee, profiteren van de talloze mogelijkheden voor watersport, genieten van een drankje in een van de strandpaviljoens of restaurants, gewoon een wandeling maken door de ongerepte duinen, het Kustverlichtingsmuseum bezoeken met een vuurtoren gebouwd in 1821 of de Nederlandse Kustverdedigingsmuseum - Fort, een voormalig gepantserd fort in Hoek van Holland, gebouwd aan de Nieuwe Waterweg ter verdediging van de regio Rotterdam.

Hoek van Holland faciliteiten

Hoek van Holland is internationaal bekend, voornamelijk vanwege de Stena Line veerdiensten naar Engeland. Al vanaf 1893 vaart er een ferry vanaf Hoek van Holland. In de ferry terminal is een ticket office en een café. De ferry terminal is toegankelijk voor mindervaliden. Het dichtstbijzijnde benzinestation is het Q8 Service Station aan de Dirk van den Burgweg 60.

Hoek van Holland routebeschrijving

Per Auto:

Hoek van Holland is verbonden met het Europese wegennet via de E25 en de E30.

Per Trein:

De terminal ligt vlakbij het centrum en het station Hoek van Holland Haven. De terminal staat in directe verbinding met dit station. Er rijdt regelmatig een trein naar Rotterdam en Den Haag.

gebaseerd op 44 beoordelingen

Hoek van Holland Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen

Recensies

 • 31 Dec 2018
  Goede reis
  • Uitstekend verzorgd

   Beoordeling door Anon

 • 27 Nov 2018
  reservering hut
  • Gezien onze leeftijd hadden wij omgeboekt van een binnenhut met bunkbedden naar een buiten hut met aparte bedden. Helaas is dit bij de Mij niet goed overgekomen zodat wij een buitenhut hadden met bunkbedden. Gelukkig is dit via medewerking van een welwillende receptioniste nog goed gekomen, wel een beetje slordig van a-ferry

   Beoordeling door ANTONIUS VAN ESCH

 • 05 Jul 2018
  fantastische reis!
  • Nooit meer met het vliegtuig zo lang je met de boot naar Engeland kunt!!!

   Beoordeling door Anon

 • 29 Oct 2017
  De hut was prima
  • Keurige schoon, schone bedden en goede douche.

   Beoordeling door Anon

 • 19 Aug 2017
  Prima, maar zowel check-in als check-uit duurde een eeuwigheid.
  • Bij de check-in leek alles mis te gaan, wat er mis kan gaan. We waren ruim op tijd, maar uiteindelijk als een van de laatsten op de boot omdat onze rij de boot niet opging en over andere rijen verdeeld werd. Er was vast een goede reden, maar hierdoor kwamen we als een van de laatsten op de boot. En daar de aanwijzingen opvolgend bleef er wel heel weinig ruimte om je deuren van de auto te openen. Maar het lukte. De reis was daarna prima. Maar na aankomst in Nederland duurde het nog 2 uur voor we door de douane heen waren. Al met al jammer. De boot was prima, het eten ook, het zag er minder luxueus uit dan verwacht. En de rokende medereizigers zorgden voor veel overlast. Jammer dat de rookplek op zo'n onhandige plek is gesitueerd. Een magere 7 verdient de reis.

   Beoordeling door U.D.C.