Ferries Hoek van Holland

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Hoek van Holland Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Hoek van Holland ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Hoek van Holland, in Holland, zijn beschikbaar vanaf Engeland en Groot-Brittanie. Je kunt een veerboot nemen naar Hoek van Holland vanuit Harwich.

Hoek van Holland Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Hoek van Holland worden geëxploiteerd door Stena Line. Wanneer u naar een veerboot naar Hoek van Holland zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Hoek van Holland veerboten met Stena Line staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Hoek van Holland is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Harwich - Hoek van Holland
(Stena Line)
€ 402
  • Geboekt: vrijdag 2 oktober 2020
  • Reizen: donderdag 10 december 2020 (Enkele reis)
  • Auto + 2
  • Ferry Hoek van Holland
  • Ferry Hoek van Holland
  • Ferry Hoek van Holland

Over Hoek van Holland

Hoek van Holland biedt een groot aantal speciale musea en attracties. U kunt zwemmen in de zee, profiteren van de talloze mogelijkheden voor watersport, genieten van een drankje in een van de strandpaviljoens of restaurants, gewoon een wandeling maken door de ongerepte duinen, het Kustverlichtingsmuseum bezoeken met een vuurtoren gebouwd in 1821 of de Nederlandse Kustverdedigingsmuseum - Fort, een voormalig gepantserd fort in Hoek van Holland, gebouwd aan de Nieuwe Waterweg ter verdediging van de regio Rotterdam.

Hoek van Holland faciliteiten

Hoek van Holland is internationaal bekend, voornamelijk vanwege de Stena Line veerdiensten naar Engeland. Al vanaf 1893 vaart er een ferry vanaf Hoek van Holland. In de ferry terminal is een ticket office en een café. De ferry terminal is toegankelijk voor mindervaliden. Het dichtstbijzijnde benzinestation is het Q8 Service Station aan de Dirk van den Burgweg 60.

Hoek van Holland routebeschrijving

Per Auto:

Hoek van Holland is verbonden met het Europese wegennet via de E25 en de E30.

Per Trein:

De terminal ligt vlakbij het centrum en het station Hoek van Holland Haven. De terminal staat in directe verbinding met dit station. Er rijdt regelmatig een trein naar Rotterdam en Den Haag.

Hoek van Holland Kaart

Bekijk map

Havenadres

Stena Line

Stationsweg 10, 3151 HS, The Netherlands

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen